Glyceryl Glucoside iib ah
Magaca Alaabta: Glyceryl glucoside
XUQUUQDA: 98%
CAS: 22160-26-5/100402-60-6
Muuqaalka: budada cad
Shahaadada: Iso9001 / Xalal / FDA / kosher
MOQ: 25kg
Soo-saare: cncsbio
Whatsapp: + 86-18729377217
E-mayl: iimayl@cosmeticraw.com
Glyceryl Glucoside iibka Sharaxaada
Waa maxay glyceryl glucoside?
It (GG, α-d-glucosyglycerol) waa asal glycerol dabiici ah oo laga helo cabitaannada khamriga ah. Dhawaan GG waxa loo isticmaalay beddelka glycerol ee alaabta la isku qurxiyo.
Maxaa laga sameeyaa?
Caprylyl/capryl glucoside waxaa soo saara falcelinta gulukooska ee galleyda oo ay la socoto aalkolada dufanka leh ee loo yaqaan 'capric alcohol', taas oo laga helo qumbaha iyo/ama saliidda timirta.
Waa maxay faa'iidada glyceryl glucoside?
Waxay u shaqeysaa sidii unug ilaalin walaaca, waxay kicisaa oo xoojisaa hawlaha unugyada dhirta, waxay joojisaa biyo-luminta waxayna u ogolaataa inay iska caabiyaan oo ay ku noolaadaan deegaan adag. Glyceryl glucoside waxaa loo isticmaalaa isqurxinta sida wakiilka awood leh ee ka hortagga gabowga iyo kicinta unugyada.
Waa maxay faraqa u dhexeeya decyl glucoside iyo capryl glucoside?
Waa badeecada laga helay uumiga alkolada caprylic oo leh gulukoos. Decyl glucoside waa badeecada laga helay uumiga khamriga decyl ee leh gulukoos.
Waa maxay pH ee glyceryl glucoside?
Tilmaamaha badeecada: Dareere midab khafiif ah oo leh qiimaha pH ee u dhexeeya 4-7.
Solubility: Biyo ku milmay.
Yahay glyceryl Glucoside u fiican maqaarka?
Waxay bixisaa faa'iidooyin sida: – Waxay bixisaa fuuq-celin wax-ku-ool ah iyadoo soo jiidanaysa oo ku xidhaysa qoyaanka maqaarka, ka caawinta inuu sii buuxo oo qoyaan. – Waxay taageertaa shaqada xannibaadda dabiiciga ah ee maqaarka, ka hortagga luminta biyaha iyo hagaajinta awoodda ay u leedahay in ay sii haysato qoyaanka.
Ma nabad baa?
Waa walxo badbaado leh marka la isticmaalo ilaa xaddiyada 0.5-2%.
Intee in le'eg ayaa la isticmaali karaa?
Isticmaalka lagu taliyay: 0.1 - 15%.












