Glyceryl glucoding mo le faatauina atu
Igoa oloa: Glyceryl glucoside
Faʻamatalaga: 98%
CAS: 22160-26-5/100402-60-6
Foliga vaaia: Paʻepaʻe Paʻepaʻe
Tusi Faamaonia: ISO9001 / Hola / FDA / Kosher
Moq: 25kg
Gaosiga: cncsbio
Whatsapp: + 86-187293777217
E-meli: Sales@cosmeticraw.com
Glyceryl Glucoside mo le faʻatau Faʻamatalaga
O le a le glyceryl glucoside?
O le (GG, α-d-glucosyglycerol) ose glycerol fa'anatura e maua i meainu 'ava malosi. Talu ai nei na faʻaaogaina ai le GG e fai ma sui mo le glycerol i mea teuteu.
O le a le mea e fai mai ai?
O le caprylyl/capryl glucoside e maua mai i le tali atu o le kulukose mai sana ma le ga'o o le ava capric alcohol, lea e maua mai i le popo ma/po'o le suauu pama.
O le a le aoga o glyceryl glucoside?
E galue e pei o se mole mole puipuia o le atuatuvale, faaosofia ma faʻamalosia galuega a le laʻau, faʻalavelaveina vai-maualalo ma mafai ai ona latou tetee ma ola i siosiomaga faigata. Glyceryl glucoside o loʻo faʻaaogaina i mea teuteu e avea o se malosi malosi e tetee atu i le matua ma le faʻamalosia o le cell.
O le a le eseesega i le va o le decyl glucoside ma le capryl glucoside?
O le oloa e maua mai i le condensation o le caprylic alcohol ma le kulukose. Decyl glucoside o le oloa e maua mai i le condensation o le decyl alcohol ma le kulukose.
O le a le pH o glyceryl glucoside?
Uiga o oloa: Suavai lanu malamalama ma le tau o le pH ile va ole 4-7.
Solubility: Solu i le vai.
E glyceryl Glucoside lelei mo le pa'u?
E ofoina atu faʻamanuiaga e pei o: – E maua ai le fa'asusu lelei e ala i le tosina ma fusifusia le susu i le pa'u, fesoasoani e fa'atumauina ma susu. – Lagolagoina o le paʻu masani o le paʻu, puipuia le gau o le vai ma faʻaleleia lona gafatia e taofi le susu.
Pe saogalemu?
O se mea saogalemu pe a faʻaaogaina e oʻo atu i le faʻatonuga o le 0.5-2%.
O le a le tele e fa'aoga ai?
Fa'atonuga fa'aoga: 0.1 - 15%.












