Veleprodajni polikvaternij-51 v prahu CAS: 125275-25-4
Product Name: Polyquaternium-51
CAS.NO: 125275-25-4
Specifikacija: 99%
Videz: bel prah
Certifikat: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Proizvajalec: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
E-pošta: sales@cosmeticraw.com
Wholesale polyquaternium-51 powder CAS: 125275-25-4 Description
What is Polyquaternium-51?
Polikvaternij-51 is a synthetic, polymeric quaternary ammonium compound, which means it’s a large molecule whose unique amphiphilic (water- and oil-loving properties) structure has a charge which gives it conditioning and film-forming properties for skin and hair.
What is Polyquaternium used for?
Polyquaterniums najdejo posebno uporabo v balzamih, šamponih, penah za lase, lakih za lase, barvah za lase, osebnem mazivu in raztopinah za kontaktne leče. Ker so pozitivno nabiti, nevtralizirajo negativne naboje večine šamponov in lasnih proteinov ter pomagajo lasem, da postanejo ravni.
Kakšne so prednosti polikvaternija?
Izdelkom za nego kože in las daje gladek žameten občutek ter izboljša drsenje in vlaženje. Uporablja se v številnih izdelkih: šamponih, kremah, losjonih za telo, gelih za umivanje telesa, otroških šamponih, penečih kopelih, balzamih, milih in kremah za britje.
Kaj je polikvaternij-51 pri negi kože?
Njegove vlažilne lastnosti so posledica njegove strukturne podobnosti z lipidi, ki jih najdemo v korneocitih (površinskih celicah) človeške kože. Kot taka deluje tako, da ohranja kožno pregrado in pomaga preprečevati izgubo vode.
Je najboljši polikvaternij-51 dober za vašo kožo?
Chian polyquaternium-51 velja za popolnoma varnega za uporabo pri koncentraciji 2 % ali manj. Vse, kar je nad njim, lahko povzroči rahlo draženje kože in oči. Ne draži in ne kaže znakov alergijske reakcije na koži, če se uporablja do 2 % v formulaciji.









