Olje potonike na debelo

Ime izdelka: Olje semen potonike
Specifikacija: 100% čisto naravno
CAS: 223747-88-4
Videz: rumena tekočina
Certifikat: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Proizvajalec: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
E-pošta: sales@cosmeticraw.com

Olje iz semen potonike na debelo Opis

Kaj je olje potonike?Kupite olje potonike

Vsa narava olje potonike (PSO) je novo rastlinsko olje, razvito iz semen Paeonia suffruticosa Andr. Namen te študije je bil opraviti celovito preiskavo kemijskega profila in antioksidativnih aktivnosti PSO za razumen razvoj in uporabo tega novega vira hrane.

Kako diši olje potonike?
Peony Fragrance Oil je težja, sladka cvetlična z žametnim občutkom. Bujno in kremasto.

Za kaj se uporablja olje potonike?
Je pomirjujoč in romantičen. To je dišava, h kateri se lahko vrnete, vendar je drugačna. Če samo poslušate o vsej naravi olje potonike zdaj je že nekaj časa. Že stoletja so ga uporabljali kot zeliščno zdravilo za zdravljenje vsega, od menstrualnih krčev do bolezni jeter, zdaj pa ga uživamo predvsem v kozmetiki.
je izvleček potonike dobro za kožo?
Nega kože s potoniko koristi koži na več načinov in dokazano ima zaščitne učinke na celice, poškodovane zaradi UV-žarkov, kar pomaga zmanjšati škodo zaradi prostih radikalov in potencialni razvoj temnih madežev.
Ali lahko uporabim olje potonike na mojem obrazu?
Potonika celični izvleček je še posebej priporočljiva učinkovina za mastno kožo in kožo nagnjeno k nepravilnostim. Prisoten je v naši čistilni botanični mešanici. Ta nočni serum pomaga očistiti kožo zaradi uravnavanja sebuma in protivnetnega delovanja botaničnih izvlečkov.
Olje semen potonike & olje paradižnikovih semen

Sorodni izdelki

Zahtevajte ponudbo

veselimo se pregleda podatkov o vaši zahtevi in ​​stopili bomo v stik z vami v 24 urah!