Prodam gliceril glukozid

Ime izdelka: Gliceril glukozid
Specifikacija: 98%
CAS: 22160-26-5/100402-60-6
Videz: bel prah
Certifikat: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Proizvajalec: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
E-pošta: sales@cosmeticraw.com

Gliceril glukozid naprodaj Opis

Kaj je gliceril glukozid?
(GG, α-d-glukoziglicerol) je naravni derivat glicerola, ki ga najdemo v alkoholnih pijačah. V zadnjem času se GG uporablja kot alternativa glicerolu v kozmetičnih izdelkih.

Iz česa je narejeno?
Kaprilil/kapril glukozid nastane z reakcijo glukoze iz koruze z maščobnim alkoholom kapričnim alkoholom, ki se pridobiva iz kokosovega in/ali palmovega olja.

Kakšna je uporaba gliceril glukozid?
Deluje kot molekula za zaščito pred stresom, stimulira in krepi celične funkcije rastlin, zavira izgubo vode in jim omogoča, da se uprejo in preživijo v težkih okoljih. Gliceril glukozid se uporablja v kozmetiki kot močno sredstvo proti staranju in stimulacijo celic.

Trg gliceril glukozida

Kakšna je razlika med decil glukozidom in kapril glukozidom?
Je produkt, pridobljen s kondenzacijo kaprilnega alkohola z glukozo. Decil glukozid je produkt, pridobljen s kondenzacijo decil alkohola z glukozo.

Kakšen je pH gliceril glukozid?
Lastnosti izdelka: Svetla tekočina s pH vrednostjo v območju 4-7.
Topnost: Topen v vodi.

je gliceril glukozid dobro za kožo?
Ponuja prednosti, kot so: – Zagotavlja učinkovito hidracijo s privabljanjem in vezanjem vlage na kožo, kar ji pomaga ohranjati čvrsto in navlaženo. – Podpira naravno pregradno funkcijo kože, preprečuje izgubo vode in izboljša njeno sposobnost zadrževanja vlage.

Je varno?
Je varna sestavina pri uporabi do koncentracije 0,5-2%.

Koliko ga uporabiti?
Priporočena poraba: 0,1 – 15 %.

Sorodni izdelki

Zahtevajte ponudbo

veselimo se pregleda podatkov o vaši zahtevi in ​​stopili bomo v stik z vami v 24 urah!