Veleprodajni izvleček sladkega korena glabridin v prahu

Ime izdelka: Glabridin v prahu
Specifikacija: 98%
CAS: 59870-68-7
Videz: bel prah
Certifikat: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Proizvajalec: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
E-pošta: sales@cosmeticraw.com

Veleprodajni ekstrakt sladkega korena glabridin v prahu Opis

Kaj je glabridin v prahu?Glabridin antioksidant

Je član razreda hidroksiizoflavanov, ki je (R)-izoflavan, substituiran s hidroksi skupinami na položajih 2′ in 4′ in 2,2-dimetil-2H-piransko skupino čez položaje 7 oziroma 8. Ima vlogo antiplazmodialnega zdravila. Izvira iz hidrida (R)-izoflavana.

Katere so sestavine glabridina?
Najboljši glabridin v prahu je kemična spojina, ki jo najdemo v izvlečku korenine (Glycyrrhiza glabra). Je izoflavan, vrsta izoflavonoida. Ta izdelek je del večje družine molekul rastlinskega izvora, naravnih fenolov.

Za kaj se uporablja glabridin?
Kitajski glabridin v prahu je prenilirani izoflavan iz korenin Glycyrrhiza glabra Linne in ima velik vpliv na področja razvoja zdravil in medicine, zaradi različnih bioloških lastnosti, kot npr. protivnetno, antioksidacija, proti tumorjem, proti mikroorganizmom, zaščita kosti, zaščita srca in ožilja.

Ali je sladki koren dober za akne?
Protivnetno & Protimikrobno: Korenina sladkega korena nudi pomirjujoče učinke, ki lahko pomagajo pri obvladovanju stanj, kot so akne, rozacea, ekcem in občutljiva koža. Njegove pomirjujoče lastnosti pomagajo zmanjšati srbenje, rdečico in razdraženost. Zaščita & Popravilo: Onesnaževala okolja in UV-žarki lahko pospešijo staranje in poškodbe kože.

Kitajski proizvajalci glabridina v prahu

Kakšna je uporaba glabridina v kozmetiki?
Je izvleček sladkega korena iz Glycyrrhiza Glabra Linne, je vrsta flavonoida, natančneje izoflavonoida, ki je bil predmet zanimanja v industriji nege kože zaradi možnih učinkov na kožo pri beljenju in posvetljevanju.

Kakšna je stabilnost glabridin?
Ocenili smo njegovo stabilnost pri pH vrednostih 1,0, 3,0, 5,0, 7,0, 10,0 in 13,0. V kislih in nevtralnih raztopinah je bila spojina v glavnem stabilna, medtem ko je v alkalnih raztopinah močno razpadla v 24 urah. Pri pH 13,0 je bila razgradnja 71,0 %.

Je dobro za kožo?
Je glavna spojina v hidrofobni frakciji ekstrakta sladkega korena; 0,5 % glabridin dokazano zavira pigmentacijo in eritem kože morskih prašičkov, ki ju povzroči UVB. Drugo odprto preskušanje je pokazalo izboljšanje pri zdravljenju melazme.

Glabridin prašek cena

Ali lahko uporabim glabridin kožo posvetlitev na mojem obrazu?
Izdelki, ki vsebujejo izvleček sladkega korena, lahko znatno izboljšajo svetlost kože in zmanjšajo vidnost neželene pigmentacije. Protivnetno & Protimikrobno: Korenina sladkega korena nudi pomirjujoče učinke, ki lahko pomagajo pri obvladovanju stanj, kot so akne, rozacea, ekcem in občutljiva koža.

Ali glabridin napne kožo?
Zelo podobno bisabolol, sladki koren ima veliko sestavin, bogatih z antioksidanti. Lahko pomaga zmanjšati videz staranja kože z učvrstitvijo in napenjanjem ter se lahko uporablja za zaščito kože pred prostimi radikali, kot je sonce. UV žarki lahko poškodujejo vaše kožne celice.

Katera hrana vsebuje glabridin?
Je glavni flavonoid, pridobljen iz korenine sladkega korena, in ima širok spekter farmakoloških lastnosti, vključno s protivnetnimi, protirakavimi, protibakterijskimi, uravnava krvne lipide in raven glukoze v krvi, nevroprotekcijo, proti osteoporozi in fitoestrogenske učinke.

Kakšna je uporaba antioksidanta glabridina?
To je prenilirani izoflavonoid iz korenin G. glabra L. (evropski sladki koren, Fabaceae), povezan je s širokim spektrom bioloških lastnosti, kot so antioksidant, protivnetno, antiaterogeno, uravnavanje presnove energije, estrogeno, nevroprotektivno, anti-osteoporotično, beljenje kože.

Sorodni izdelki

Zahtevajte ponudbo

veselimo se pregleda podatkov o vaši zahtevi in ​​stopili bomo v stik z vami v 24 urah!