هولسل ليولس گليبلين پاؤڊر کي ڪ extract ڻ

پيداوار جو نالو: Glabridin پائوڊر
تفصيل: 98%
CAS: 59870-68-7
ظاهر: اڇو پائوڊر
سرٽيفڪيٽ: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25kg
ٺاھيندڙ: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
اي ميل: sales@cosmeticraw.com

هول سيل لائڪورائس Extract glabridin پائوڊر تفصيل

glabridin پائوڊر ڇا آهي؟Glabridin antioxidant

اهو هائيڊروڪسائيسوفلاوان جي طبقي جو ميمبر آهي جيڪو (R)-آئسوفلاوان هائيڊروڪسي گروپن طرفان 2 پوزيشن تي متبادل آهي.′ ۽ 4′ ۽ هڪ 2,2-dimethyl-2H-pyran گروپ ترتيب وار 7 ۽ 8 پوزيشن تي. اهو هڪ antiplasmodial دوا طور هڪ ڪردار آهي. اهو هڪ (R)-آئسوفلاوان جي هائيڊرائيڊ مان نڪتل آهي.

glabridin ۾ اجزاء ڇا آهن؟
بهترين glabridin پائوڊر هڪ ڪيميائي مرڪب آهي جيڪو (Glycyrrhiza glabra) جي جڙ مان نڪتل آهي. اهو هڪ isoflavane آهي، isoflavonoid جو هڪ قسم. هي پراڊڪٽ ٻوٽن مان نڪتل ماليڪيولز جي هڪ وڏي خاندان جو حصو آهي، قدرتي فينول.

glabridin ڇا لاء استعمال ڪيو ويندو آهي؟
چين glabridin پائوڊر Glycyrrhiza glabra Linne جي پاڙن مان هڪ اڳئين ٺهيل isoflavan آهي ۽ مختلف حياتياتي ملڪيتن جي ڪري، دوا جي ترقي ۽ دوائن جي شعبن تي وڏو اثر ڇڏيو آهي، جهڙوڪ ضد سوزش, مخالف آڪسائيڊشن, مخالف tumor, مخالف microorganism, هڏن جي حفاظت, دل جي حفاظت.

ڇا licorice acne لاء سٺو آهي؟
ضد سوزش & اينٽي مائڪروبيل: لائيڪورس روٽ پرسڪون اثر پيش ڪري ٿو جيڪي حالتن کي منظم ڪرڻ ۾ مدد ڪري سگھن ٿيون جهڙوڪ مٽي، روزاسيا، ايجما ۽ حساس جلد. هن جي آرام واري ملڪيت خارش، لالچ ۽ جلن کي گهٽائڻ ۾ مدد ڪري ٿي. تحفظ & مرمت: ماحولياتي آلودگي ۽ UV شعاع جلد جي عمر ۽ نقصان کي تيز ڪري سگهن ٿا.

چين glabridin پائوڊر ٺاهيندڙن

کاسمیٹکس ۾ glabridin جو استعمال ڇا آهي؟
اهو Glycyrrhiza Glabra Linne مان هڪ licorice اقتباس آهي، اهو هڪ قسم جو flavonoid آهي، خاص طور تي هڪ isoflavonoid، جيڪو چمڙي جي سنڀال جي صنعت ۾ دلچسپي جو موضوع رهيو آهي ان جي امڪاني اثرن جي ڪري چمڙي تي چمڪندڙ ۽ روشن ڪرڻ لاءِ.

جي استحڪام ڇا آهي گلبرڊين؟
1.0، 3.0، 5.0، 7.0، 10.0 ۽ 13.0 جي pH قدرن تي ان جي استحڪام جو جائزو ورتو ويو. تيزابي ۽ غير جانبدار حلن ۾ مرڪب بنيادي طور تي مستحڪم هوندو هو، جڏهن ته الڪائن جي حلن ۾ اهو 24 ڪلاڪن اندر سخت تباهيءَ جو شڪار ٿي ويندو هو. پي ايڇ 13.0 تي، تباهي 71.0٪ هئي.

ڇا اهو چمڙي لاء سٺو آهي؟
اهو licorice extract جي هائيڊروفوبڪ فريڪشن ۾ مکيه مرڪب آهي؛ 0.5٪ گلبرڊين گني سور جي جلد ۾ UVB-induced pigmentation ۽ erythema کي روڪڻ لاءِ ڏيکاريو ويو آهي. هڪ ٻيو کليل ليبل آزمائشي ميلاسما جي علاج ۾ بهتري ڏيکاري ٿي.

Glabridin پائوڊر جي قيمت

ڇا مان استعمال ڪري سگهان ٿو گلبرڊين جلد روشني ڪرڻ منهنجي منهن تي؟
مصنوعات جيڪي Licorice extract تي مشتمل هونديون آهن خاص طور تي چمڙي جي چمڪ کي بهتر بڻائي سگهن ٿيون ۽ ناپسنديده رنگن جي نمائش کي گهٽائي سگهن ٿيون. ضد سوزش & اينٽي مائڪروبيل: لائيڪورس روٽ پرسڪون اثر پيش ڪري ٿو جيڪي حالتن کي منظم ڪرڻ ۾ مدد ڪري سگھن ٿيون جهڙوڪ مٽي، روزاسيا، ايجما ۽ حساس جلد.

ڇا گلبرڊين چمڙي کي تنگ ڪري ٿو؟
گهڻو پسند بيسابولول، شراب ۾ ڪيترائي اينٽي آڪسيڊنٽ امير جزا آهن. اهو مدد ڪري سگھي ٿو چمڙي جي عمر جي ظاهر کي گهٽائڻ ۽ مضبوط ڪرڻ سان ۽ چمڙي کي آزاد ريڊيڪلز جهڙوڪ سج جي خلاف بچائڻ لاء استعمال ڪري سگهجي ٿو. UV شعاع توهان جي چمڙي جي سيلن کي نقصان پهچائي سگھي ٿي.

ڪهڙو کاڌو گلبرڊين آهي؟
اهو licorice جي جڙ مان ڪڍيو ويو هڪ اهم flavonoid آهي ۽ ان ۾ دواسازي جي خاصيتن جو هڪ وسيع سلسلو آهي جنهن ۾ ضد سوزش، اينٽي ڪينسر، اينٽي بيڪٽيريل، رت جي لپڊس ۽ رت جي گلوڪوز جي سطح کي منظم ڪرڻ، نيوروپروٽيڪشن، اينٽي اوستيوپورسس، ۽ فائٽو ايسٽروجن اثرات شامل آهن.

glabridin antioxidant جو استعمال ڇا آهي؟
اهو G. glabra L. روٽس (يورپي لائڪورائس، Fabaceae) جو هڪ پراڻو آئسوفلاوونائڊ آهي، جنهن جو تعلق ڪيترن ئي حياتياتي ملڪيتن سان آهي، جهڙوڪ اينٽي آڪسائيڊنٽ، ضد سوزش، اينٽي ايٿروجينڪ، انرجي ميٽابولزم جي ضابطي، ايسٽروجنڪ، نيوروپروٽيڪٽو، اينٽي-پوٽوٽوٽڪ، اسڪائن پروٽيڪٽو.

لاڳاپيل مصنوعات

اقتباس جي درخواست ڪريو

اسان توهان جي درخواست جي معلومات جو جائزو وٺڻ جا منتظر آهيون ۽ اسان توهان سان 24 ڪلاڪن اندر رابطي ۾ ڪنداسين!