Pulbere de acid mandelic en-gros

Nume produs: pulbere de acid mandelic
Specificație: 99%
CAS: 17199-29-0
Aspect: pulbere albă
Certificat: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Producator: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
E-mail: sales@cosmeticraw.com

Pulbere de acid mandelic cu ridicata Descriere

Ce face pudra de acid mandelic pentru piele?
Exfoliere chimică: acidul mandelic este un exfoliant chimic, ceea ce înseamnă că îndepărtează straturile de moarte & celulele pielii plictisitoare printr-o reacție cu pielea cunoscută sub numele de keratoliză. Accelerează refacerea celulară: prin dizolvarea celulelor pielii, acidul mandelic lucrează pentru a crește refacerea celulară, reducând daunele solare, acneea, & puncte negre. Pudră de acid mandelic circadia

Pulberea de acid mandelic este solubilă în apă?
Acidul mandelic este un alfa hidroxi acid aromatic cu formula moleculară C6H5CH(OH)CO2H. Este un solid cristalin alb care este solubil în apă și solvenți organici polari. Este un precursor util pentru diferite medicamente.
Pentru ce se folosește pulberea de acid mandelic?

Acidul mandelic China este un tip de acid alfa hidroxi (AHA) delicat. Poate ajuta la reducerea acneei, liniilor fine și a ridurilor și poate îmbunătăți aspectul pielii neuniforme. Pe măsură ce o persoană îmbătrânește, reînnoirea pielii încetinește, determinând pielea să își piardă elasticitatea, să se decoloreze și să dezvolte linii fine și riduri.

Produse înrudite

Solicitați o cotație

Așteptăm cu nerăbdare să examinăm informațiile solicitate și vă vom contacta în termen de 24 de ore!