Bulk rent alpha arbutin pulver

Produktnavn: Alpha arbutin pulver
CAS.NR: 497-76-7
Spesifikasjon: 99%
Utseende: Hvitt pulver
Sertifikat: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Produsent: CNCSBIO
Kontakt: sales@cosmeticraw.com
Whatsapp: +86-18729377217

Bulk rent alpha arbutin pulver Beskrivelse

Hva er -Arbutin?

α-Arbutin, er et glykosylert hydrokinon, og en anomer av det naturlig forekommende arbutin. α-Arbutin brukes i kosmetikk- og farmasøytisk industri for dets lysende hudeffekter, behandling av hyperpigmentering og som et tryggere alternativ til hydrokinon.(3) Alpha arbutin pulver engros

Hva gjør alfa-arbutin med huden din?

Rent alfa arbutin pulver lysner og reduserer effektivt UV-indusert pigmentering og frie radikaler, uten å øke solfølsomheten. Det blekner misfarging forårsaket av betennelse og miljøbelastninger mens hudtonen blir kveld. Arbutin-pulver tar også for seg glykering, sukkerindusert hudløshet og tap av elastisitet.(4)

Hva er forskjellen mellom en arbutin og B arbutin?
Alfa-arbutin og deoksyarbutin er syntetiske former for arbutin, mens beta-arbutin er den planteavledede formen av arbutin. Begge former for arbutin undertrykker melaninproduksjonen, men studier har vist at alfa-arbutin er mer stabilt og anslås å være mer enn 10 ganger sterkere enn beta-arbutin.

Hvor kan man kjøpe alpha arbutin pulver?

Kontakt: sales@cosmeticraw.com

CNCSBIO: Bulk rent alfa-arbutinpulver

Betalingsbetingelser: 100 % T/T på forhånd (bankoverføring)

Leveringsbetingelser: 3 dager etter mottak av betalingen

Frakt: Med fly, sjø, kurer (FedEx, DHL, USPS)

Relaterte produkter

Be om et tilbud

vi ser frem til å gjennomgå forespørselsinformasjonen din, og vi vil kontakte deg innen 24 timer!