Groothandel pioenenzaadolie
Productnaam: Pioenenzaadolie
Specificatie: 100% puur natuurlijk
CAS-nummer: 223747-88-4
Uiterlijk: gele vloeistof
Certificaat: ISO9001/HALA/FDA/KOSHER
MOQ: 25kg
Fabrikant: CNCSBIO
WhatsApp: +86-18729377217
E-mail: sales@cosmeticraw.com
Groothandel pioenenzaadolie Beschrijving
Allnatuur pioenenzaadolie (PSO) is een nieuwe plantaardige olie ontwikkeld uit de zaden van Paeonia suffruticosa Andr. De huidige studie had tot doel een algemeen onderzoek te doen naar het chemische profiel en de antioxiderende activiteiten van PSO voor een redelijke ontwikkeling en gebruik van dit nieuwe voedselmiddel.
Hoe ruikt pioenolie?
Peony Fragrance Oil is een zwaardere, zoete bloemige geur met een fluweelzacht gevoel. Weelderig en romig.
Waar wordt pioenenzaadolie voor gebruikt?
Het is rustgevend en romantisch. Het is een geur waar je naar terug kunt keren, maar het is anders. Als je alleen maar over de hele natuur hoort pioenenzaadolie nu is het al een tijdje geleden. Eeuwenlang wordt het gebruikt als kruidengeneesmiddel om alles te behandelen, van menstruatiekrampen tot leverziekten, en nu genieten we er vooral van in cosmetica.
Is pioen extract goed voor de huid?
Peony-huidverzorging is op veel manieren nuttig voor de huid en het is bewezen dat het beschermende effecten heeft op cellen die UV-schade veroorzaken, waardoor schade door vrije radicalen en de mogelijke ontwikkeling van donkere vlekken wordt geminimaliseerd.
Peony-huidverzorging is op veel manieren nuttig voor de huid en het is bewezen dat het beschermende effecten heeft op cellen die UV-schade veroorzaken, waardoor schade door vrije radicalen en de mogelijke ontwikkeling van donkere vlekken wordt geminimaliseerd.
Kan ik gebruiken pioenenzaadolie op mijn gezicht?
Pioen Celextract is een bijzonder aanbevolen actief ingrediënt voor de vette huid en de huid die gevoelig is voor imperfecties. Het is aanwezig in onze zuiverende botanische mix. Dit nachtserum helpt de huid te zuiveren dankzij de talgregulerende en ontstekingsremmende werking van botanische extracten.











