Транексамын хүчил нунтаг зарна

Бүтээгдэхүүний нэр: Транексамын хүчил нунтаг
CAS.NO: 1197-18-8
Техникийн тодорхойлолт: 99%
Гадаад төрх: Цагаан нунтаг
Гэрчилгээ: ISO9001 / HALA / FDA / FDA / KOSHER
Moq: 25кг
Үйлдвэрлэгч: CNCSBIO
Холбоо барих: Борлуулалтын@cosmeticraw.com
Whatsapp: + 86-18729977777217

Транексамын хүчил нунтаг зарна Тодорхойлолт / төрөл анги

Транексамын хүчил нунтаг гэж юу вэ?

Хятад транексамын хүчил нунтаг(заримдаа txa руу богиносгодог) нь цус алдалтыг хянах эм юм. Чанарын Транексамын хүчил нунтаг нь таны цусыг өтгөрүүлж, хамар, хамар, хүнд үедээ ашигладаг. Хэрэв та транексамын хүчиллэг амаа ашигласны шүдтэй шүдтэй бол цус алдалтыг зогсооход тусалдаг.Tranexamakam Cerle

Транексамын хүчиллэг нунтаг нь арьсанд юу хийдэг вэ?
Шилдэг транексамын хүчил нунтаг арьсны өнгө, өнгөт толбо, эдгэрэлт, мелазмаагаар дамжуулж, арьсны өнгөнд олон ашиг тусыг санал болгож болох орц юм. Энэ нь Батга эмчлэх, арьсны саад тотгорыг сайжруулахад ашигтай байж болно. TXA-ийн үндсэн хэрэглээ нь цусны ангийг өдөөдөг агент юм.

Энэ юу вэ хамгийн сайн нь?
Цэвэр транексамын хүчил нунтаг (TXA) нь жигд бус арьсыг сайжруулах, харанхуй толбо, нарны толбо, нарны толбо, батга сорви үүсэхийг багасгах явдал юм.

Транексамын хүчил нунтаг үйлдвэр

Арьсны цайруулахад зориулагдсан аюулгүй транексамын хүчиллэг нунтаг уу?
Уусмал нь a relative newcomer to the world of skin care, shows a lot of promise for treating melasma, sunspots, age spots, and other kinds of discoloration. What’s more, experts generally consider it safe for all skin types, and it tends to have few side effects.
Which is better, retinol or tranexamic acid?
It is generally milder than retinol or retinoids, and less likely to cause side effects. It mainly targets hyperpigmentation issues, including melasma and dark spots.
What not to mix with it?
Works well with: Vitamin C, SPF, гиалуроны хүчил, and retinol. Don’t use with: Multiple different acids; stick to a combination of just one or two additional acid products to avoid dryness.

 

Recommendations and precautions for using it
Concentration: It is usually used in facial skin care products at a concentration of 3% to 5%. Products with high concentrations may be more effective, but may also cause skin sensitivity. It is recommended to start with a lower concentration and gradually increase it after observing the skin reaction.

Use with: It can be used with other whitening ingredients (such as ниацинамид, vitamin C, hyaluronic acid), but avoid using it with strong acidic ingredients (such as fruit acid) at the same time to avoid increasing skin irritation.

Sunscreen: Үүнийг ашиглахдаа өдрийн цагаар нарнаас хамгаалах тосыг ашиглахад анхаарлаа хандуулаарай. Хэдийгээр анханооксидант эерэг нөлөө үзүүлдэг.

Транексамын хүчил нунтаг үйлдвэрлэгчид

Холбоотой бүтээгдэхүүн

Үнийн санал хүсэлт өгөх

Бид таны хүсэлтийн мэдээллийг хянахыг тэсэн ядан хүлээж, 24 цагийн дотор тантай холбогдох болно гэж найдаж байна!