Sodium anise amin'ny kosmetika

Sodium anisate dia ny asidra asidra asidra hita ao anaty zavamaniry toy ny kintana amin'ny maha-kintana Anise. Ity sombin-javatra ity dia nahasarika ny saina ho an'ny fananana anti-piti -robial, antioksrobial sy preservative ary manamboatra azy io ho additive mampanantena ho an'ny fomban'ny fikolokoloana hoditra maoderina.

Voasoratra ara-dalàna ny sodium anezisate ary ny hafa alalana ho an'ny preservatives synthetic toy ny parabens, izay nanintona ny saina ho risika mety hitranga. Ny fahaizany manakana ny fitomboan'ny bakteria sy ny holatra dia mahatonga azy ho mpiambina tsara, manitatra ny fiainana misy ny zava-misy amin'ny vokatra mandritra ny fiantohana ny fiarovana ny hoditra. Ny fananana antioxidant dia manampy amin'ny ady amin'ny radikaly maimaim-poana, mampihena ny fihenjanana sy ny fahanterana taloha - ny ahiahy momba ny mpanjifa mitady vahaolana manohitra ny fahanterana.

Sodium anise dia tsy mitsaha-mitombo amin'ny alàlan'ny dermatologist sy ny mpahay simika kosmetika noho ny fifandraisany amin'ny hoditra saro-pady. Tsy toy ny preservatives mahasorena kokoa, manamaivana ny fanelingelenana ary mety amin'ny hoditra mavokely na mavitrika. Androany, ny marika dia manampy azy amin'ny serum, moisturizer, ary na dia milentika aza hanatsara ny fitoniana hoditra nefa tsy mampandefitra ny fahasalaman'ny hoditra.

Sodium anise dia hahita fitomboana lehibe amin'ny vokatra tsara tarehy madio. Ny akora botanika dia mifanaraka amin'ny fitakiana mitombo ny fitomboan'ny fomba fiasa mahafinaritra, ary ny fananganan'anaka.

dia sodium aniisate azo antoka Ho an'ny hoditra?
Sodium aniisate dia iray amin'ireo zavatra azo antoka izay tsy miteraka fahasimban'ny hoditra. Ho fanampin'ny fitehirizana ny vokatra skincare, dia manakana ny fitomboan'ny bakteria ary hampihena ny asan'ny zavamiaina microorganis amin'ny hoditra. Ny ankamaroan'ny vokatra skincare dia manimba rehefa mandeha ny fotoana, noho izany ny lanjan'ny sodium anise.

Inona no asan'ny sodium anise?
Ny sodium aniisate dia sira masira amin'ny asidra metabolite p-anisic indrindra ampiasaina amin'ny fikarakarana ny hoditra amin'ny maha-preservative. Ny preservatives dia ampiasaina amin'ny kosmetika mba haharesy ny ain'ny vokatra iray ary ny hahazoana antoka fa ny bobongolo, ny holatra ary ny zavamaniry tsy mendrika dia tsy mihamaro ao anatin'ny vokatra.