Parduodamas geriausio grynumo 99,5% triacetinas

Produkto pavadinimas: Triacetinas
Specifikacija: 99 %
CAS: 102-76-1
Išvaizda: bespalvis skystis
Sertifikatas: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Gamintojas: CNCSBIO
paštas: sales@cosmeticraw.com

Parduodamas geriausio grynumo 99,5% triacetinas Aprašymas

Kas yra triacetinas?Triacetino nauda ,
Triacetinas yra organinis junginys, kurio formulė C3H₅(OCOCH₃)3. Jis klasifikuojamas kaip trigliceridas, glicerolio ir acto rūgšties triesteris. Tai bespalvis, klampus ir bekvapis skystis, turintis aukštą virimo ir žemos lydymosi temperatūrą.
Kas yra triacetinas odos priežiūroje?
Triacetinas plačiai naudojamas kosmetikoje dėl įvairių privalumų. Kaip minkštiklis, jis padeda drėkinti ir minkštinti odą, pagerina jos tekstūrą ir glotnumą. Jis taip pat veikia kaip tirpiklis, padeda ištirpinti veikliąsias medžiagas ir didina bendrą kosmetikos preparatų stabilumą. Nėra fiksuoto standarto dėl rekomenduojamo triacetino naudojimo kosmetiniam drėkinimui, nes jo naudojimas skirsis priklausomai nuo konkretaus produkto tipo, drėkinimo poreikių ir kitų ingredientų sinergijos.
1. Naudojimą įtakojantys veiksniai
Produkto tipas: losjonuose ir kremuose paprastai reikalingas didesnis kiekis (pvz., 5–10 %), kad būtų užtikrintas geras drėkinamasis poveikis.
Drėkinimo poreikiai: Jei produktai naudojami ant sausos odos arba sausoje aplinkoje, gali reikėti atitinkamai padidinti naudojimą.
Kiti ingredientai: Sinergija su kitais drėkinamaisiais ingredientais (pvz., glicerinu, hialurono rūgštimi ir kt.) taip pat turės įtakos jo naudojimui.
2. Rekomenduojamas naudojimo diapazonas
Kosmetikoje triacetino paprastai sunaudojama 0,1–10%. Konkretus naudojimas turėtų būti koreguojamas atsižvelgiant į gaminio savybes ir naudojimo paskirtį.
3. Saugos priemonės
Triacetino naudojimas kosmetikoje yra saugus, tačiau per didelis naudojimas gali padidinti odos riebumą. Todėl rekomenduojama kiekį koreguoti pagal produkto poreikius ir naudojimo efektą.
Triacetino vartojimas
Kam vartojamas triacetinas?
Jis buvo naudojamas daugiau nei 75 metus įvairiems tikslams, įskaitant kosmetinį biocidą (dažniausiai kaip fungicidą), plastifikatorių, tirpiklį kosmetikos formulėse, maisto priedą (kaip kvapiąją medžiagą ir pagalbinę medžiagą) ir kaip degiųjų medžiagų rišiklį kietuose raketų raketuose. Triacetinas naudojamas kaip farmacinių kapsulių ir tablečių pagalbinė medžiaga. Farmacijos pramonėje triacetinas plačiai naudojamas kaip priešgrybelinis agentas ir kaip plastifikatorius gaminant kapsules ir kapsulių dangas. Triacetinas turi didelį drėkinamąjį poveikį kosmetikoje, kuris daugiausia pasiekiamas šiais mechanizmais:
1. Higroskopinis poveikis: Triacetinas gali sugerti drėgmę iš aplinkos ir suformuoti ploną drėkinančią plėvelę ant odos paviršiaus, kad būtų išvengta drėgmės praradimo.
2. Hidratacija: kartu su natūraliais odos drėkinamaisiais veiksniais (pvz., gliceroliu), triacetinas pagerina odos drėkinimą ir daro odą labiau drėkinamą.
3. Minkštumas: Kaip tirpiklis, triacetinas padeda kitiems drėkinamiesiems ingredientams geriau prasiskverbti į odą ir daryti drėkinamąjį poveikį.
Triacetinas suteikia veiksmingą drėkinamąjį poveikį kosmetikai, naudodamas įvairius mechanizmus, tokius kaip drėgmės sugėrimas, drėkinimas ir prasiskverbimo skatinimas.
Ar triacetinas yra konservantas?
Triacetin works to help dissolve and dilute substances, creating a consistent formulation. It assists in extending a product’s shelf life as a preservative, preventing the growth of unwanted substances within a product.
What is triacetin in vitamins?
Triacetinas (C9H14O6), also known as glyceryl triacetate, is pharmaceutical excipient used in manufacturing of capsules and tablets, and has been used as a humectant, plasticizer, and solvent. It is a liquid, and has been approved by the FDA as a food additive.
Why is triacetin bad for you​?
Triacetin supplement sudirgino akis, bet nesužalojo. Triacetinas nebuvo mutageninis. Nors duomenų apie toksiškumą reprodukcijai ir vystymuisi nebuvo, triacetinas greitai buvo metabolizuojamas į glicerolį ir acto rūgštį, o šios cheminės medžiagos nebuvo toksinai vystymuisi.
Koks yra triacetino šalutinis poveikis?
Daugelis žmonių, naudojančių šį produktą, neturi rimto šalutinio poveikio. Nedelsdami pasakykite gydytojui, jei turite kokių nors rimtų šalutinių poveikių, įskaitant: psichikos / nuotaikos pokyčius (pvz., sumišimą, haliucinacijas), spengimą ausyse, sunkumą šlapintis, regėjimo pokyčius (pvz., neryškų / dvigubą matymą).

Susiję produktai

Prašyti kainos pasiūlymo

nekantraujame peržiūrėti jūsų užklausos informaciją ir susisieksime su jumis per 24 valandas!