Kavos rūgšties milteliai

Produkto pavadinimas: kavos rūgštis
Specifikacija: 99 %
CAS: 331-39-5
Išvaizda: balti milteliai
Sertifikatas: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Gamintojas: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217

Kavos rūgšties milteliai dideliais kiekiais Aprašymas

Kas yra kavos rūgštis?
Kofeino rūgšties feniletilo esteris

Kofeino rūgštis yra hidroksicinamono rūgštis, kuri yra cinamono rūgštis, kurioje fenilo žiedas yra pakeistas hidroksi grupėmis. Jis egzistuoja cis ir trans formomis; pastarasis yra dažnesnis. Jis atlieka augalų metabolito vaidmenį.

Kokia yra kavos rūgšties biologinė veikla?
Kavos rūgštis (CA) yra fenolio junginys, kurį sintetina visos augalų rūšys ir kurio yra tokiuose maisto produktuose kaip kava, vynas, arbata ir populiariuose vaistuose, tokiuose kaip propolis. Ši fenolio rūgštis ir jos dariniai pasižymi antioksidaciniu, priešuždegiminiu ir antikancerogeniniu poveikiu.

Kam kosmetikoje naudojama kavos rūgštis?

Be galingo antioksidacinio aktyvumo, didinančio kolageno gamybą ir priešlaikinio senėjimo prevencijos, kavos rūgštis pasižymėjo antimikrobiniu aktyvumu ir gali būti daug žadanti gydant odos ligas.

,Ką kavos rūgštis daro odai?
Dėl savo antioksidacinių ir priešuždegiminių savybių kavos rūgšties milteliai dažnai randami odos priežiūros režimuose. Tyrimai rodo daug žadančius rezultatus. Pavyzdžiui, su pelėmis atliktas tyrimas parodė, kad česnako kavos rūgštis, lokaliai užtepta ant pelių odos, sėkmingai užkirto kelią raukšlių susidarymui, kurį sukelia UVB spinduliuotė.

Kam kosmetikoje naudojama kavos rūgštis?
Be galingo antioksidacinio aktyvumo, didinančio kolageno gamybą ir priešlaikinio senėjimo prevencijos, jis pasižymėjo antimikrobiniu aktyvumu ir gali būti perspektyvus gydant odos ligas. Jis apibūdinamas kaip antibakterinis, tačiau ši bioaktyvi molekulė turi tam tikrų problemų, susijusių su tirpumu ir stabilumu aplinkos poveikiui.

Pirkti kavos rūgštį

Kokiuose maisto produktuose yra kofeino rūgšties?
Tai medžiaga, kurios yra visuose augaluose, įskaitant daržoves, vaisius, žoleles, kavos pupeles, augalinius prieskonius ir kitus, kuriuos valgome ir geriame. Manoma, kad jis gali turėti priešuždegiminių ir antioksidacinių savybių, kurios abi vis labiau domina medicinos tyrėjus.
Kuo kavos rūgštis skiriasi nuo kitų odos antioksidantų?
Tai universalus antioksidantas, papildantis kitus odai naudingus junginius. Dėl unikalių savybių jis puikiai papildo odos priežiūros priemones, ypač tiems, kurie nori kovoti su uždegimu, pigmentacija ir bendra odos sveikata.
Ar chlorogeno rūgštis ir kavos rūgštis yra absorbuojamos žmogaus organizme?
Daugiausia 33% suvartotos chlorogeno rūgšties ir 95% suvartotos kavos rūgšties buvo absorbuojama iš žmonių plonosios žarnos. Išgėrus chlorogeno rūgšties šlapime buvo rasta chlorogeno rūgšties pėdsakų, o išgėrus šlapime rasta 11% kavos rūgšties.

Susiję produktai

Prašyti kainos pasiūlymo

nekantraujame peržiūrėti jūsų užklausos informaciją ir susisieksime su jumis per 24 valandas!