Bisabololio aliejus skystas birus

Produkto pavadinimas: Bisabololio aliejus
Specifikacija: 99 %
CAS: 515-69-5
Išvaizda: bespalvis skystis
Sertifikatas: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Gamintojas: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
paštas: sales@cosmeticraw.com

Bisabololio aliejaus skystas birus Aprašymas

Kas yra bisabololis?
α-bisabololis yra kosmetikos ingredientas, dažniausiai naudojamas kosmetikoje ir odos priežiūros produktuose. Tai bespalvis, klampus aliejus, kuris yra pagrindinė vokiškų ramunėlių sudedamoji dalis. Jis dažnai randamas eteriniuose aliejuose. Jis taip pat gali būti pagamintas sintetiniu būdu.
Kur daro bisabololis kilęs iš?
Tradiciškai jis gaunamas iš vokiškų ramunėlių (Matricaria recutita) arba, dažniau, iš Brazilijos Candeia medžio. Abiejų šių botaninių šaltinių iššūkis kyla dėl prieinamumo, grynumo ir tvarumo.
Kam vartojamas bisabololis?
Dėl raminamojo poveikio, kurį jis gali turėti ant odos, jis gali sumažinti paraudimą ir sudirginimą, padėti žmonėms, kenčiantiems nuo rožinės, bėrimų ir kt. Tai taip pat gali padėti sumažinti diskomfortą po saulės nudegimo. Dėl šios priežasties jis kartais naudojamas kremuose nuo saulės.
Bisabololio aliejus
Ką tai daro odai?
Dėl raminamojo poveikio, kurį jis gali turėti ant odos, jis gali sumažinti paraudimą ir sudirginimą, padėti žmonėms, kenčiantiems nuo rožinės, bėrimų ir kt. Tai taip pat gali padėti sumažinti diskomfortą po saulės nudegimo. Dėl šios priežasties jis kartais naudojamas kremuose nuo saulės.
Ar saugu jautriai odai?
Jis plačiai pripažįstamas kaip saugus vietiniam naudojimui odos priežiūros produktuose ir yra gerai toleruojamas didžiosios daugumos žmonių, įskaitant turinčius jautrią odą.
Is bisabololis tinka nuo egzemos?
Jo pagrindu sukurtas kremas sumažino egzemos paūmėjimus, palyginti su pradiniu lygiu, dėl reikšmingo pažeisto odos paviršiaus ploto sumažėjimo, bendro egzemos sunkumo balo pagerėjimo, taip pat vienos srities egzemos sunkumo balo, įskaitant infiltracijos įvertinimą.
Kokie yra padariniai bisabololis?
Jis turi keletą pagrindinių privalumų odai, įskaitant raminamąjį ir senėjimą stabdantį poveikį. Jo antioksidacinės savybės reiškia, kad jis gali akivaizdžiai padėti sumažinti senėjimo požymius, o tai reiškia, kad bisabololis padeda išlaikyti odą tvirtą ir jaunatvišką.

Susiję produktai

Prašyti kainos pasiūlymo

nekantraujame peržiūrėti jūsų užklausos informaciją ir susisieksime su jumis per 24 valandas!