glyceryl glucoside ສໍາລັບຂາຍ

ຊື່ຜະລິດຕະພັນ: glyceryl glucoside
ສະເພາະ: 98%
CAS: 22160-26-5 / 100402-60-6
ຮູບລັກສະນະ: ຜົງຂາວ
ໃບຢັ້ງຢືນ: ISO9001 / HALA / FDA / Kosher
MOQ: 25KG
ຜູ້ຜະລິດ: CNCSBIO
WhatsApp: + 86-1872937727727
E-mail: Sales@cosmetraw.com

glyceryl glucoside ສໍາລັບຂາຍລາຍລະອຽດ

ສິ່ງທີ່ glyceryl glucoside?
ມັນ (GG, α-d-glucosglyglycerol) ແມ່ນອະນຸພັນ glycorroret ທໍາມະຊາດທີ່ພົບໃນເຄື່ອງດື່ມທີ່ມີທາດເຫຼົ້າ. ບໍ່ດົນມານີ້ Gg ໄດ້ຖືກນໍາໃຊ້ເປັນທາງເລືອກສໍາລັບ glycerol ໃນຜະລິດຕະພັນເຄື່ອງສໍາອາງ.

ມັນແມ່ນຫຍັງ?
caprylyl / capryl glucoside ແມ່ນຜະລິດໂດຍປະຕິກິລິຍາຂອງ glucose ຈາກສາລີທີ່ມີເຫຼົ້າ capric ທີ່ມີໄຂມັນ, ເຊິ່ງໄດ້ຮັບຈາກຫມາກພ້າວແລະຫຼືນ້ໍາມັນ Palm.

ການນໍາໃຊ້ຂອງ glyceryl glucosideບໍ່
ມັນເຮັດຫນ້າທີ່ເປັນໂມເລກຸນປ້ອງກັນຄວາມກົດດັນ, ກະຕຸ້ນແລະຊ່ວຍໃຫ້ຫ້ອງຮຽນຂອງຈຸລັງ, ຫ້າມຕ້ານທານກັບນ້ໍາແລະອະນຸຍາດໃຫ້ພວກເຂົາຕ້ານແລະຢູ່ລອດໃນສະພາບແວດລ້ອມທີ່ໂຫດຮ້າຍ. glyceryl glucoside ແມ່ນໃຊ້ໃນເຄື່ອງສໍາອາງເປັນຕົວແທນປ້ອງກັນຕ້ານໄວລຸ້ນແລະການກະຕຸ້ນຂອງເຊນ.

ຕະຫຼາດ glyceryl glucoside

ຄວາມແຕກຕ່າງກັນລະຫວ່າງ Decloside ແລະ Capryl Glucoside ແມ່ນຫຍັງ?
ມັນແມ່ນຜະລິດຕະພັນທີ່ໄດ້ຮັບໂດຍການເຮັດໃຫ້ລ້າງດ້ວຍທາດເຫຼົ້າ Caprylic ດ້ວຍນ້ໍາຕານ. ຮູບແບບ glucoside ແມ່ນຜະລິດຕະພັນທີ່ໄດ້ຮັບຈາກການຂົ້ນທີ່ດື່ມເຫຼົ້າຂອງ decyl ທີ່ມີ glucose.

pH ຂອງ glyceryl glucosideບໍ່
ຄຸນລັກສະນະຜະລິດຕະພັນ: ທາດແຫຼວທີ່ມີສີສັນອ່ອນໆພ້ອມດ້ວຍມູນຄ່າ ph ໃນລະດັບ 4-7.
ການລະລາຍ: ລະລາຍໃນນ້ໍາ.

ແມ່ນ glyceryl glucoside ດີສໍາລັບຜິວຫນັງ?
ມັນສະຫນອງຜົນປະໂຫຍດເຊັ່ນ: – ສະຫນອງການດູດຊືມທີ່ມີປະສິດຕິຜົນໂດຍການດຶງດູດຄວາມຊຸ່ມແລະຄວາມຊຸ່ມຊື່ນຂອງຜິວຫນັງ, ຊ່ວຍຮັກສາມັນໃຫ້ມີຄວາມຊຸ່ມຊື່ນແລະຊຸ່ມຊື່ນ. – ສະຫນັບສະຫນູນການເຮັດວຽກຂອງສິ່ງກີດຂວາງທາງທໍາມະຊາດຂອງຜິວຫນັງ, ປ້ອງກັນການສູນເສຍນ້ໍາແລະປັບປຸງຄວາມສາມາດໃນການຮັກສາຄວາມຊຸ່ມຊື່ນ.

ມັນປອດໄພບໍ?
ມັນແມ່ນສ່ວນປະກອບທີ່ປອດໄພເມື່ອໃຊ້ເຖິງຄວາມເຂັ້ມຂົ້ນຂອງ 0.5-2%.

ມັນໃຊ້ຫຼາຍປານໃດທີ່ຈະໃຊ້?
ການນໍາໃຊ້ທີ່ແນະນໍາ: 0.1 - 15%.

ຜະລິດຕະພັນທີ່ກ່ຽວຂ້ອງ

ຂໍສະເຫນີລາຄາ

ພວກເຮົາຫວັງວ່າຈະໄດ້ທົບທວນຄືນຂໍ້ມູນການຮ້ອງຂໍຂອງທ່ານແລະພວກເຮົາຈະຕິດຕໍ່ກັບທ່ານພາຍໃນ 24 ຊົ່ວໂມງ!