Glyceryl Glucoside fir ze verkafen
Produit Numm: Glyceryl glucoside
Spezifizéierung: 98%
CAS: 22160-26-5/100402-60-6
Ausgesinn: Wäiss Pudder
Zertifikat: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Fabrikant beschwéiert: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
E-Mail: sales@cosmeticraw.com
Glyceryl Glucoside fir Verkaf Beschreiwung
Wat ass Glyceryl Glucoside?
Et (GG, α-d-Glucosyglycerol) ass en natierlecht Glycerolderivat, dat an alkoholescht Gedrénks fonnt gëtt. Viru kuerzem gouf GG als Alternativ fir Glycerol a kosmetesche Produkter benotzt.
Vun wat ass et gemaach?
Caprylyl/Capryl Glucoside gëtt produzéiert duerch d'Reaktioun vu Glukos aus Mais mam Fettalkohol Capric Alkohol, deen aus Kokosnoss an/oder Palmöl kritt gëtt.
Wat ass d'Benotzung vun Glyceryl Glukosid?
Et handelt als Stressschutzmolekül, stimuléiert a verbessert d'Zellfunktioune vun der Planz, hemmt Waasserverloscht an erlaabt hinnen ze widderstoen an an haarden Ëmfeld ze iwwerliewen. Glyceryl Glucoside gëtt a Kosmetik als e mächtege Anti-Aging an Zellstimuléierend Agent benotzt.
Wat ass den Ënnerscheed tëscht Decyl Glucoside a Capryl Glucoside?
Et ass d'Produkt kritt duerch d'Kondensatioun vu Capryl Alkohol mat Glukos. Decyl Glucoside ass d'Produkt kritt aus der Kondensatioun vun Decyl Alkohol mat Glukos.
Wat ass de pH vun Glyceryl Glukosid?
Produkt Charakteristiken: Liicht faarweg Flëssegkeet mat pH Wäert am Beräich vun 4-7.
Solubilitéit: Soluble am Waasser.
Ass Glyceryl Glukosid gutt fir Haut?
Et bitt Virdeeler wéi: – Bitt effektiv Hydratatioun andeems se d'Feuchtigkeit un d'Haut unzéien an binden, hëlleft se plump a befeuchtig ze halen. – Ënnerstëtzt d'natierlech Barrièrefunktioun vun der Haut, verhënnert Waasserverloscht a verbessert seng Fäegkeet fir Feuchtigkeit ze halen.
Ass et sécher?
Et ass e sécher Zutat wann se bis zu Konzentratioune vun 0,5-2% benotzt ginn.
Wéi vill ze benotzen?
Recommandéiert Notzung: 0,1 - 15%.












