Grousshandel licorice Extrait glabridin Pudder
Produit Numm: Glabridin Pudder
Spezifizéierung: 98%
CAS: 59870-68-7
Ausgesinn: Wäiss Pudder
Zertifikat: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Fabrikant beschwéiert: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
E-Mail: sales@cosmeticraw.com
Grousshandel licorice Extrait glabridin Pudder Beschreiwung
Wat ass Glabridin Puder?
Et ass e Member vun der Klass vun Hydroxyisoflavanen déi (R)-Isoflavan ass ersat duerch Hydroxygruppen op Positiounen 2′ an 4′ an eng 2,2-dimethyl-2H-pyran Grupp iwwer Positiounen 7 respektiv 8. Et huet eng Roll als antiplasmodial Medikament. Et kënnt aus engem Hydrid vun engem (R)-Isoflavan.
Wat sinn d'Ingredienten am Glabridin?
Beschte Glabridin Pudder ass eng chemesch Verbindung déi am Wuerzelextrakt vu (Glycyrrhiza glabra) fonnt gëtt. Et ass en Isoflavan, eng Zort Isoflavonoid. Dëst Produkt ass Deel vun enger méi grousser Famill vu Planz-ofgeleete Molekülen, déi natierlech Phenolen.
Fir wat gëtt Glabridin benotzt?
China glabridin Pudder ass e prenyléierten Isoflavan aus de Wuerzelen vum Glycyrrhiza glabra Linne an huet e groussen Impakt op d'Beräicher vun der Medikamententwécklung a Medizin, wéinst verschiddene biologesche Eegeschafte wéi z. anti-inflammation, Anti-Oxidatioun, Anti-Tumor, Anti-Mikroorganismus, Schankenschutz, Kardiovaskuläre Schutz.
Ass Lakritz gutt fir Akne?
Anti-inflammatoresch & Antimikrobial: Lakritswurzel bitt berouegend Effekter déi hëllefe kënnen Konditioune wéi Akne, Rosacea, Ekzeme a sensibel Haut ze managen. Seng berouegend Eegeschaften hëllefen Jucken, Rötung an Reizung ze reduzéieren. Schutz & Reparatur: Ëmweltverschmotzung an UV-Strahlen kënnen d'Hautalterung a Schued beschleunegen.
Wat ass d'Benotzung vu Glabridin an der Kosmetik?
Et ass e Lakritzextrakt aus Glycyrrhiza Glabra Linne, et ass eng Zort Flavonoid, speziell en Isoflavonoid, deen d'Thema vun der Hautpfleegindustrie interesséiert ass fir seng potenziell Effekter op d'Haut fir Whitening a Lightening.
Wat ass d'Stabilitéit vun glabridin?
D'Stabilitéit dovun bei pH Wäerter vun 1,0, 3,0, 5,0, 7,0, 10,0 an 13,0 goufen bewäert. Bei sauer an neutraler Léisungen war d'Verbindung haaptsächlech stabil, wärend an alkalesche Léisungen se innerhalb vu 24 Stonnen e staarken Degradatioun erlieft huet. Bei pH 13,0 war d'Degradatioun 71,0%.
Ass et gutt fir d'Haut?
Et ass d'Haaptverbindung an der hydrophobem Fraktioun vum Licoriceextrakt; 0,5% glabridin Et gouf bewisen datt d'UVB-induzéiert Pigmentéierung an Erythema an der Haut vun der Meerschwäin hemmt. En aneren Open-Label Prozess huet Verbesserung vun der Behandlung vu Melasma bewisen.
Kann ech benotzen glabridin Haut Blëtz op mengem Gesiicht?
Produkter mat Licorice Extrakt kënnen d'Hauthellegkeet wesentlech verbesseren an d'Visibilitéit vun ongewollte Pigmentéierung reduzéieren. Anti-inflammatoresch & Antimikrobial: Lakritswurzel bitt berouegend Effekter déi hëllefe kënnen Konditioune wéi Akne, Rosacea, Ekzeme a sensibel Haut ze managen.
Spannt Glabridin d'Haut?
Vill wéi bisabolol, Liquorice huet vill Antioxidant-räich Komponenten. Et kann hëllefe fir d'Erscheinung vun der Hautalterung ze reduzéieren andeems d'Verstäerkung an d'Spannung benotzt gëtt a ka benotzt ginn fir d'Haut géint fräi Radikale wéi d'Sonn ze schützen. UV-Strahlen kënnen Schued un Är Hautzellen verursaachen.
Wéi eng Liewensmëttel huet Glabridin?
Et ass e grousse Flavonoid extrahéiert aus der Wuerzel vum Lakritz an huet eng breet Palette vun pharmakologeschen Eegeschaften, dorënner anti-inflammatoresch, anti-Kriibs, antibakteriell, Reguléierung vu Bluttlipiden a Bluttzocker, Neuroprotectioun, Anti-Osteoporose, a Phytoöstrogen Effekter.
Wat ass d'Benotzung vum Glabridin Antioxidant?
Et ass e prenyléierten Isoflavonoid vu G. glabra L. Wuerzelen (europäesch Lakritz, Fabaceae), ass mat enger breet Palette vu biologesche Properties verbonne ginn, wéi antioxidant, anti-inflammatoresch, anti-atherogen, Reguléierung vum Energiemetabolismus, estrogen, neuroprotectiv, anti-osteoporotesch, Hautwäiss.










