Glyceryl Glucoside for sale
Product Name: Glyceryl glucoside
Specification: 98%
CAS: 22160-26-5/100402-60-6
Aspectus "White pulveris"
Certificate: ISO9001 / Hala / FDA / Kosher
MOQ: 25kg
Manufacturer: cncsbio
Whatsapp: + 86-18729377217
E-mail: Sales@cosmeticraw.com
Glyceryl Glucoside for sale Description
Quid est glyceryl glucosidum?
Est (GG, α-d-glucosyglycerolum) est glycerolum naturale derivativum in potibus alcoholicis. Nuper GG jocus usus est ad glycerolum in medicamine producto.
Quid inde factum est?
Caprylyl/caprylus glucoside nascitur per reactionem glucosi ex frumento cum alcohole capriculi alcohole pingue, quod ex cocoes et/vel palma oleum obtinet.
Quod est usus glyceryl glucoside?
Agit ut moleculae tutelae accentus, functiones cellularum plantarum excitat et boosts, detrimentum aquarum inhibet et in asperis ambitibus resistere et superesse permittit. Glyceryl glucoside in medicamine adhibetur ut potens anti-canus et cellula agentis excitantis.
Quid interest inter decylum glucosidum et glucosidum caprinum?
Productum ex condensatione alcoholi caprylici cum glucose obtinetur. Decyl glucosidum productum est ex condensatione alcoholi decyl cum glucoso.
Quid est pH glyceryl glucoside?
Producti characteres: Liquor coloratus cum pH valore in latitudine 4-7.
Solubility: Solubilis in aqua.
Is glyceryl glucoside cute bonum?
Beneficium offert ut: – Hydratationem efficaciam praebet humorem ad cutem attrahendo et ligando, adiuvando ad custodiam illam pinguem et madefaciendam. – Munus obice naturale cutis sustinet, impediendo damnum aquae et augendae facultatem umorem retinendi.
Tutus est?
Medicamentum tutum est, cum ad concentrationes verborum 0.5-2% consumitur.
Quantum est uti?
Commendatur usus: 0.1 - 15%.












