Lupum erythrolosum liquidum
Product Name: Erythrulosus liquor
Specification: XCIX%
CAS: 533-50-60
Aspectus "White pulveris"
Certificate: ISO9001 / Hala / FDA / Kosher
MOQ: 25kg
Manufacturer: cncsbio
Whatsapp: + 86-18729377217
E-mail: Sales@cosmeticraw.com
Lupum erythrulosum liquidum Descriptio
Quid erythrulosum factum est?
Erythrulosum Liquido pallido-flavescentis patet, quod natum est in rubris raspberries. Secundum unam methodum, per fermentationem aerobicum bacterium Gluconobacter efficitur, quam multi gradus purificationis secuti sunt.
Quid est opus erythrulosi?
Cutis tanning medicamentum ad homogeneum vultus cutis sono. Cutis tanning ingrediens est tanning adjunctum naturale pro nova ratione tan osculi solis. dat tibi pulchram naturalem aspectus homogeneam et rutilans cutem toni coloris, quae speciem cutis tuae auget.
Erythrulosus Quousque tandem?
Usque ad quinque dies sumit ut pleni coloris (progressio tempus 12-24 horarum est). DHA terit post dies 7-10. Tan cum Erythruloso usque ad duas hebdomades durare potest! Alia commoda illius tan non sicut aurantiaco sicut apud DHA fiunt et non olfaciunt.
Estne Erythrulosa pellis bona?
humectantis Proprietates: DHA dissimilis, proprietates humidificationes inhaerens habet. Hoc cutem adiuvat ut hydratas maneat, aliud elementum magni momenti est ad vitam solis trahendam.
Erythrulosum est saccharum naturale compositum alcohole quod late in pigmentis industriae adhibetur, praesertim in productis tanandi. Saepe adhibetur in compositione cum aliis rebus tanning (qualia dihydromyricetin DHA) ut efficaciter praebeat effectum naturalem et sanam cutem tanning. Ut mitis medicamentis tanning, erythrulosum effectum habet diuturnum et naturale, et sensim fit una materiarum magnarum rudium in mercatu tanning.
Features clavis:
1. Naturalis Origin: Saepe ex naturalibus plantis extrahitur. Ut a saccharo arcu, altam biocompatibilitatem habet. Effectus lenis et diuturna tanning: Comparatus cum DHA, Effectus tanning paulatim apparet, color magis naturalis et uniformis est, et minus probabile est maculas aurantiacas vel inaequales habere. Effectus tanning per 5 ad 7 dies durare potest, paulatim evanescens sine notis decorticationis manifestis.
2. Cutis-amica: Ob mitia proprietates, Apta est omnibus cutis speciebus, etiam cutis sensitiva. Cum aliis rebus tanning, minus est ad cutem exasperans, et minus probabile est cutem aridam vel motus allergicos facere.
3. Consectetur humectantis effectus: Erythrulosum auxilium ponere potest hydropicus cutis, servans cutem madefactis in tanning processum sine siccitate et emissione.
Area application:
1. Producta auto-tanning: saepe una cum DHA usus est ut effectum diuturnum et etiam tanning praebeat, ut crepito auto-tanning, frondis sui tanning et lotiones sui.
2. Anti-canus products: Ob suum humectantis et cutis reparatione proprietatum, Erythrulosum additur etiam quibusdam anti-canus cutis cura producta, ut adiuvet cutem ad meridiem iuvenilem conservandam.
3. Cutis reparatione productorum: Apta pro fructibus quae cutis reparationem requirunt et munimen cutis muniunt, lenis cutis pulchritudine effectum praebens.
Commendatur usus:
Erythrulosus plerumque adhibetur ad concentratio 2%-5%, quae aptari potest secundum necessitates et effectus specificarum productorum. Cum tanning medicamentis utendum est, in compositione cum aliis adhiberi solet humectantis ingredientia ut DHA et glycerin ad optimum effectum consequendum.
Cautiones:
Cum Erythruloso utens, nimiam solis expositionem devita ut bene tanning eventum curet.
Cum usus fructus sui tangendi, aequabiliter adhibeas et tactus vestium vel lecti linteorum ad vitandas maculas.
Erythrulosum est medicamentum naturaliter derivatum tanning, quod praebet effectum diuturnum, tanning naturalem. Ob mansuetudinem et biocompatibilitatem altam, Erythrulosus late in curatione cutis productorum tanning usus est et unus ex magnis ingredientibus factus est ad sonum aequalem et lenis cutis creandam.












