Ferulic Acid порошогу жапырт

Продукциянын аталышы: Ферулдук кислота
Өзгөртүү: 99%
CAS: 1135-24-6
Сырткы көрүнүшү: Кызыл порошок
Сертификат: Iso9001 / Hala / FDA / Kosher
Moq: 25кг
Өндүрүүчүсү: CNCSBIO
WhatsApp: + 86-18729377217
Электрондук почта: sales@cosmeticraw.com

Ferulic Acid порошогу жапырт

Ферул кислотасы деген эмне?Ferulic кислотанын ретинолун жаратты

Ferulic кислотасы өсүмдүк клеткаларында табылган антиоксидант кошулма. Өндүрүүчүлөр сезгенүүнү, карылыктын белгилерин, ал тургай теринин обонун азайтууга жардам берүү үчүн, бир териге кам көрүү өнүмдөрүнө кошулат. Адистер көбүнчө парулдук кислотанын коопсуз терини сокку ингредиент деп эсептешет.

Ал эмнеден келип чыккан?

(4-гидрокси-3-гидрокссицинамикалык кислотасы, fa), ар кандай уруктардан, жаңгактар, жалбырактардан жана жемиштеринен алынган гидроксикинамикалык кислотасы акысыз формада бар, ошондой эле полисахарриддер, Гликпротин, поляминдер, лигротека жана гидрокси кислоталары менен бирдиктүү, өсүмдүктөр клеткасынын дубалынын май куюлган кислоталары.

Бул тери үчүн эмне кылат?

Таза парздалык кислотанын кычкылы тери астындагы жаңы кан тамырлардын пайда болушуна жол бербейт. Сиздин териңизде көрүнүп турган тамырлар аз жана азыраак кызаруу болот. Өчүп, караңгы тактарды алдын алуу. Ал терини күнгө чейин же караңгы тактарга генетикалык тенденциядан коргойт.

Ferulic кислотанын порошок өндүрүүчүлөрү

Кантип б.з.ч. Perulic кислоталык порошок

Ал Гликол, Этоксыкигликликол, Диметил Исорбиде, Этанол, же аракка пропиленде эрийт. Ал сууда ээликсиз Бөлмө температурасында. Ал ысык сууда эрийт (140F / 60C) бирок Ал кристаллдашкан болушу мүмкүн.

Аны кантип колдонсо болот?

Адатта, сиз антиоксиданттын сыворотун колдонсоңуз, анда аны менен өнүмдөрдү колдонуңуз. Бул, эгер сиз ошол аймактарда карылыкка карылыкка байланыштуу болсо, анда сиз өзүңүздүн бетиңизге (моюн жана колдорго) кайрылыңыз. Эртең менен бетиңизди тазалагандан кийин колдонуңуз.

Сууда туруктуубу?

Бул терини жана косметикалык өнүмдөрдүн кеңири колдонулушу чектелген Бул менен, ал эми саздалык жана стабилдүүлүк начар. Ал сууда начар эрийт (эриген щелочник менен гана

Таза ферулдук кислота порошок өндүрүүчүлөр

Бул тери агарып жатабы?

Бул териге бир нече пайда, анын ичинде антипигмент же терини, агартуу / жеңил, Антигинг (Putoring / Photiprotection камтылган), Анти-сезгич, антитерозиназ, антиколладженаза жана антицробиалдык.

Теринин кислотасынын кычкылтек коркунучу кандай?

Сейрек учурларда, аны менен дарылоо жумшак дүүлүктүрүүнү жана / же кызарып, кычышып кетиши мүмкүн. Териңдин бейтаанына бычакта болгон продукцияны кошуудан мурун, сиз теринин толеранттуулугун текшерүүнү сунуштайбыз.

Аны күн сайын колдонсо болот?

Бул күн сайын эртең мененки сыноо иштеринин бир бөлүгү катары колдонулат. Эң сонун кислоталык жөлөкпулдарды алуу үчүн, бул ингредиенттерди камтыган формулаларды колдонуу сунушталат, бул күндүзгү эркин радикалдарды нейтралдаштырууга болот.

Ferulic кислотасынын порошогу фабрикасы

Тиешелүү буюмдар

Цитата сураңыз

Сиздин сураныч маалыматыңызды карап чыгууну чыдамсыздык менен күтөбүз жана биз сиз менен 24 сааттын ичинде сиз менен байланышабыз!