
Sodyum Anisate berhemeke asîda anisîk e ku di nebatên wek stêrkan de tê dîtin. Vê kompleksê ji ber taybetmendiyên xwe yên antîmîkrobial, antîoksîdan û parastinê bal kişandiye, ku ew ji bo formûlasyonên lênihêrîna çerm ên nûjen a lêzêdekerek sozdar e.
Sodyum Anisate bi xwezayî tê hilanîn û alternatîfek nermtir e ji bo parastinên sentetîk ên wekî parabens, ku ji ber xetereyên tenduristiyê yên potansiyel balê dikişînin. Kapasîteya wê ya astengkirina mezinbûna bakterî û fungî wê dike parastinek bêkêmasî, dema ku emrê hilberan dirêj dike di heman demê de ewlehiya çerm jî peyda dike. Taybetmendiyên wê yên antîoksîdan arîkariya şerkirina radîkalên azad dike, stresa oksîdative û pîrbûna pêşwext kêm dike - fikarên sereke ji bo xerîdarên ku li çareseriyên dijî-pîrbûnê digerin.
Sodyum Anisate ji bo lihevhatina wê ya bi çermê hesas re ji hêla dermatolog û kîmyenasên kozmetîkî ve her ku diçe zêde tê pêşve xistin. Berevajî parêzvanên bêtir acizker, ew acizbûnê kêm dike û ji bo çermê pizrik an reaktîf guncan e. Îro, markayên wê li serum, moisturizer, û tewra sunscreens lê zêde dikin da ku aramiya çerm zêde bikin bêyî ku zirarê bidin tenduristiya çerm.
Anisate sodyûm dê di hilberên bedewiya paqij de mezinbûnek girîng bibîne. Materyalên wê yên botanîkî bi zêdebûna daxwaziya formulasyonên ekolojîk-dostane re hevaheng in, ku pejirandina wê hîn zêdetir dike.

E sodyûm anisate ewle ji bo çerm?
Sodyûm anisate yek ji wan pêkhateyên ewle ye ku zirarê nade çerm. Ji bilî parastina hilberên lênêrîna çerm, ew mezinbûna bakteriyan asteng dike û çalakiya mîkrojenîzmayên li ser çerm kêm dike. Piraniya hilberên lênêrîna çerm bi demê re xirab dibin, ji ber vê yekê girîngiya sodyûm anisate.
Fonksiyona sodyûm Anisate çi ye?
Sodyûm anisate xwêya sodyûmê ya metabolîta nebatê p-anisic acid e ku bi gelemperî di lênihêrîna çerm de wekî parastinek tê bikar anîn. Parastinê di kozmetîkê de têne bikar anîn da ku emrê hilberek dirêj bikin û pê ewle bibin ku qehwe, fungus û organîzmayên din ên nexwestî di nav hilberê de zêde nebin.
- 5-Aminomethyl Levulinate Hydrochloride
- Acid şimic
- Tozek jêgirtina aloe
- Placenta pezê Awistralyayê
- Azelaic
- Rûnê Bakuchiol
- Toza herî baş a glutathione
- Hilberînerên çêtirîn toza matrinê
- Derxistina gotu kola
- Fabrîqeya toza ektoîn a Chinaînê
- Çîn miglyol 840 çêkeran
- Collagen
- Peptîdê kozmetîkî
- Materyalên xav ên kozmetîkî
- Toza ergosterol
- Asîda hîaluronîk
- Toza Kojic acid ji bo spîkirina çerm
- MCT Oil
- seluloza mîkrokrîstalîn
- toza minoxidil
- Toza monobenzone
- rûnê tovê peony
- Toza Polyglutamic Acid
- Pterostilbene toz
- Toza safî ya pez
- Ji bo çerm toza salicylic acid
- Sodyûm anisate
- Triacetin