Glyceryl Glucoside ji bo firotanê

Navê Hilberê: Glyceryl glucoside
Specification: 98%
CAS: 22160-26-5/100402-60-6
Xuyabûn: Powdera Spî
Sertîfîka: ISO9001 / HALA / FDA / Kosher
MOQ: 25kg
Manufacturer: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
E-name: sales@cosmeticraw.com

Glyceryl Glucoside for sale Description

Glyceryl glucoside çi ye?
Ew (GG, α-d-glucosyglycerol) hilberek glycerolê xwezayî ye ku di vexwarinên alkol de tê dîtin. Di demên dawî de GG wekî alternatîfek ji bo glycerol di hilberên kozmetîkî de tê bikar anîn.

Ji çi hatiye çêkirin?
Caprylyl/kapryl glucoside bi reaksiyona glîkoza ceh bi alkola rûn a kaprik, ku ji gûzê û/an rûnê palmê tê wergirtin, tê hilberandin.

Bikaranîna çi ye glyceryl glucoside?
Ew wekî molekulek parastinê ya stresê tevdigere, fonksiyonên hucreya nebatê teşwîq dike û zêde dike, windabûna avê asteng dike û dihêle ku ew di hawîrdorên dijwar de li ber xwe bidin û bijîn. Glyceryl glucoside di kozmetîkê de wekî amûrek bihêz a dij-pîrbûn û teşwîqkirina hucreyê tê bikar anîn.

Bazara glyceryl glucoside

Cûdahiya di navbera decyl glucoside û capryl glucoside de çi ye?
Ew hilberek e ku ji berhevkirina alkola kaprilîk bi glukozê re tê wergirtin. Desyl glucoside berhema ku ji kondensasyona desil alkolê bi glukozê re tê bidestxistin.

pH çi ye glyceryl glucoside?
Taybetmendiyên hilberê: şilava rengîn a sivik bi nirxa pH di navbera 4-7 de.
Çareserî: Di avê de çareser dibe.

E glyceryl Glucoside ji bo çerm baş e?
Ew feydeyên wekî: – Bi balkişandin û girêdana şilbûnê bi çerm re hîdratasyonek bi bandor peyda dike, û dibe alîkar ku ew zirav û şil bimîne. – Fonksiyona astengiya xwezayî ya çerm piştgirî dike, pêşî li windabûna avê digire û şiyana wê ya girtina şilbûnê baştir dike.

Ew ewle ye?
Ew hêmanek ewledar e dema ku heya 0,5-2% tê bikar anîn.

Çiqas bikar bînin?
Bikaranîna pêşniyar kirin: 0.1 - 15%.

Berhemên Têkildar

Daxwaza Quote

em li bendê ne ku agahdariya daxwaza we binirxînin û em ê di nav 24 demjimêran de bi we re têkilî daynin!