ម្សៅ Asiaticoside លក់ដុំ
ឈ្មោះផលិតផល៖ ម្សៅអាស៊ីទីកូស៊ីត
លេខ CAS: 16830-15-2
ការបញ្ជាក់: 98%
រូបរាង: ម្សៅពណ៌ស
វិញ្ញាបនប័ត្រ: iso9001 / Hala / FDA / Kosher
MOQ: 25 គីឡូក្រាម
ក្រុមហ៊ុនផលិត: CNCSBIO
ទំនាក់ទំនង: sales@cosmeticraw.com
WhatsApp: + 86-187293377217
ការពិពណ៌នាអំពីម្សៅ Asiaticoside លក់ដុំ
តើ asiaticoside ប្រើសម្រាប់អ្វី?
គ្រឿងផ្សំថែរក្សាស្បែកដូចជា អាស៊ីអាតូស៊ីត អាចជួយផ្តល់សំណើមដល់ស្បែក។ ធាតុផ្សំវីរៈបុរសនេះអាចត្រូវបានរកឃើញនៅក្នុងក្រែមផ្តល់សំណើម សេរ៉ូម និងក្រែម។ ដោយប្រើទម្លាប់ថែរក្សាស្បែកដែលសំបូរទៅដោយ asiaticoside ដូចជាជួរ Cicaplast របាំងសំណើមស្បែករបស់អ្នកអាចពង្រឹងដើម្បីជួយកាត់បន្ថយភាពរសើប។
ចំរាញ់ចេញពីរុក្ខជាតិ អាស៊ីអាតូស៊ីត ម្សៅគឺជាសារធាតុ Triterpene ដែលត្រូវបានគេរកឃើញនៅក្នុង Centella ដែលបង្ហាញពីការប្រឆាំងនឹងការរលាក ការពារប្រព័ន្ធប្រសាទ បង្កើនការយល់ដឹង ប្រឆាំងនឹងការរលាក ប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្ម ប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្ម ប្រឆាំងនឹងជំងឺមហារីក ការព្យាបាលដោយប្រើគីមី និងសកម្មភាពការពារគីមី។ វារារាំង melanogenesis ដោយកាត់បន្ថយការចង DNA ដោយ MITF; ជាលទ្ធផល វាត្រូវបានគេប្រើម្តងម្កាលក្នុងការព្យាបាលស្បែកស។ វាបណ្តាលឱ្យ apoptosis បង្កើនការធ្វើឱ្យសកម្មនៃ caspase 3 កាត់បន្ថយការបញ្ចេញ TNF-α និង IL-1β និងទប់ស្កាត់ការវិវត្តនៃដុំសាច់និងទំហំនៅក្នុងគំរូសត្វនៃជំងឺមហារីកសុដន់។ នៅក្នុងគំរូសត្វនៃ ischemia cerebral / reperfusion, វាធ្វើអោយប្រសើរឡើងនូវការចងចាំនិងការរៀនឱនភាពនិងការថយចុះកម្រិតនៃ IL-6, TNF-α, និង IL-1β។ វាបន្ថយការរលាកនិងគ្រុនក្តៅដែលបណ្តាលមកពី LPS ទប់ស្កាត់សកម្មភាពរបស់ myeloperoxidase និងបង្កើនសកម្មភាពរបស់ heme oxygenase 1 (HO-1) នៅក្នុង vivo ។ សមាសធាតុនេះក៏គាំទ្រសកម្មភាពព្យាបាលមុខរបួស បង្កើនការផ្លាស់ទីលំនៅរបស់កោសិកា ការភ្ជាប់ និងការរីកលូតលាស់នៅក្នុង vitro ។
Asiaticoside គឺជាសារធាតុសកម្មមួយ ដែលចម្រាញ់ចេញពីឱសថបុរាណ Centella Asiatica. Centella Asiatica មានប្រវត្តិប្រើប្រាស់យ៉ាងយូរក្នុងឱសថបុរាណចិន។ ជាឱសថធម្មជាតិ ត្រូវបានគេប្រើយ៉ាងទូលំទូលាយក្នុងការព្យាបាលរបួសស្បែក រលាក និងជំងឺស្បែកផ្សេងៗទៀត។ ក្នុងរយៈពេលប៉ុន្មានឆ្នាំចុងក្រោយនេះ Centella Asiatica និងសារធាតុសកម្មរបស់វា asiaticoside បានក្លាយជាគ្រឿងផ្សំដ៏ពេញនិយមនៅក្នុងផលិតផលថែរក្សាស្បែក ដោយសារតែវាមានលក្ខណៈសម្បត្តិប្រឆាំងនឹងការរលាក ជួសជុល និងប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្មយ៉ាងសំខាន់ ជាពិសេសក្នុងការប្រឆាំងនឹងការរលាក និងធ្វើអោយស្បែកស្រស់ថ្លា។
សារធាតុ Triterpene នីមួយៗរបស់វា ផ្សំឡើងពី Madecassoside អាស៊ីត asiatic និង madecassic បានបង្ហាញនូវការប្រើប្រាស់យ៉ាងសំខាន់ក្នុងការព្យាបាលស្បែក និងដំបៅស្បែកដូចជា excoriations, burnរបួស, cutaneous scars (hypertrophic scars and keloid scars), eczema។










