Көтерме поликватерниум-51 ұнтағы CAS: 125275-25-4
Өнім атауы: Polyquaternium-51
CAS.NO: 125275-25-4
Техникалық сипаттама: 99%
Сыртқы түрі: Ақ ұнтақ
Сертификат: iso9001 / hala / fda / kosher
МоК: 25 кг
Өндіруші: CNCSBIO
WhatsApp: + 86-18729377217
Электрондық пошта: sales@cosmetticalraw.com
Көтерме поликватерниум-51 ұнтағы CAS: 125275-25-4 Сипаттама
Polyquaternium-51 дегеніміз не?
Polyquaternium-51 синтетикалық, полимерлі төрттік аммоний қосылысы болып табылады, бұл оның бірегей амфифилді (суды және мұнайды жақсы көретін қасиеттері) құрылымы оны кондициялау және қалпына келтіруді қамтамасыз ететін заряды бар үлкен молекуланы білдіреді. пленка түзу тері мен шашқа арналған қасиеттер.
Polyquaternium не үшін қолданылады?
Поликватерниумдар кондиционерлер, сусабындар, шаш көбіктері, шаш спрейлері, шаш бояғыштары, жеке майлау материалдары және контакт линзаларының ерітінділерінде арнайы қолданбаны табыңыз. Олар оң зарядталғандықтан, сусабындар мен шаш протеиндерінің көпшілігінің теріс зарядтарын бейтараптандырады және шаштың тегіс орналасуына көмектеседі.
Поликваторниумның қандай пайдасы бар?
Ол тегіс барқыт сезімін береді және тері мен шаш күтіміне арналған өнімдерде сырғу мен ылғалдандыруды жақсартады. Ол көптеген өнімдерде қолданылады: сусабындар, кремдер, денеге арналған лосьондар, денеге арналған жуу, балалар сусабыны, көпіршікті ванналар, кондиционерлер, сабындар және қырыну кремі.
Бұл не поликватерниум-51 тері күтімінде?
Оның ылғалдандырғыш қасиеті адам терісінің корнеоциттерінде (беттік жасушаларында) кездесетін липидтерге құрылымдық ұқсастығына байланысты. Осылайша, ол терінің тосқауылын сақтауға және судың жоғалуын болдырмауға көмектеседі.
Ең жақсы поликватерниум-51 теріңізге жақсы ма?
Chian polyquaternium-51 2% немесе одан төмен концентрацияда қолдану үшін толығымен қауіпсіз болып саналады. Оның үстіндегі кез келген нәрсе теріңізге және көзіңізге аздап тітіркенуі мүмкін. Ол тітіркендірмейді және препарат құрамында 2% дейін қолданғанда теріде аллергиялық реакция белгілерін көрсетпейді.









