Сатуға арналған глицерин глюкозиді
Product Name: Glyceryl glucoside
Ерекшелік: 98%
CAS: 22160-26-5/100402-60-6
Сыртқы түрі: Ақ ұнтақ
Сертификат: iso9001 / hala / fda / kosher
МоК: 25 кг
Өндіруші: CNCSBIO
WhatsApp: + 86-18729377217
Электрондық пошта: sales@cosmetticalraw.com
Glyceryl Glucoside for sale Description
What is glyceryl glucoside?
It (GG, α-d-glucosyglycerol) is a natural glycerol derivative found in alcoholic drinks. Recently GG has been used as an alternative for glycerol in cosmetic products.
What is it made from?
Caprylyl/capryl glucoside is produced by the reaction of glucose from corn with the fatty alcohol capric alcohol, which is obtained from coconut and/or palm oil.
What is the use of glyceryl glucoside?
Ол стресстен қорғайтын молекула ретінде әрекет етеді, өсімдік жасушаларының функцияларын ынталандырады және күшейтеді, судың жоғалуын болдырмайды және оларға қатал ортада қарсы тұруға және өмір сүруге мүмкіндік береді. Глицерилглюкозид косметикада күшті қартаюға қарсы және жасушаны ынталандыратын агент ретінде қолданылады.
Децилглюкозид пен каприлглюкозидтің айырмашылығы неде?
Бұл каприл спиртін глюкозамен конденсациялау нәтижесінде алынған өнім. Децилглюкозид – децил спиртін глюкозамен конденсациялау нәтижесінде алынған өнім.
рН қандай glyceryl glucoside?
Өнімнің сипаттамасы: рН мәні 4-7 аралығындағы ашық түсті сұйықтық.
Ерігіштігі: суда ериді.
Бұл глицеринглюкозид теріге жақсы ма?
Ол келесідей артықшылықтарды ұсынады: – Теріге ылғалды тарту және байланыстыру арқылы тиімді ылғалдандыруды қамтамасыз етеді, оның толық және ылғалданған болуына көмектеседі. – Терінің табиғи тосқауыл қызметін қолдайды, судың жоғалуын болдырмайды және оның ылғалды сақтау қабілетін жақсартады.
Қауіпсіз бе?
0,5-2% концентрацияға дейін қолданғанда қауіпсіз ингредиент болып табылады.
Оны қанша пайдалану керек?
Ұсынылатын пайдалану: 0,1 – 15%.












