Кофеикалық қышқыл ұнтағы

Өнім атауы: Кофе қышқылы
Техникалық сипаттама: 99%
CAS: 331-39-5
Сыртқы түрі: ақ ұнтақ
Сертификат: iso9001 / hala / fda / kosher
МоК: 25 кг
Өндіруші: CNCSBIO
WhatsApp: + 86-18729377217

Кофе қышқылы ұнтағының негізгі мөлшері Сипаттама

Кофе қышқылы дегеніміз не?
Кофе қышқылы фенилэтил эфирі

Кофе қышқылы фенил сақинасы гидрокси топтарымен алмастырылған циннамин қышқылы болып табылатын гидроксициннамикалық қышқыл. Ол цис және транс формаларында бар; соңғысы жиі кездеседі. Ол өсімдік метаболиті ретінде рөл атқарады.

Кофеин қышқылының биологиялық белсенділігі қандай?
Кофе қышқылы (КА) барлық өсімдік түрлерімен синтезделген фенолды қосылыс болып табылады және кофе, шарап, шай сияқты тағамдарда және прополис сияқты танымал дәрілерде болады. Бұл фенол қышқылы және оның туындылары антиоксиданттық, қабынуға қарсы және антикарциногендік белсенділікке ие.

Кофе қышқылы косметикада не үшін қолданылады?

Күшті антиоксиданттық белсенділіктен, коллаген өндірісін арттырудан және ерте қартаюдың алдын алудан басқа, кофе қышқылы микробқа қарсы белсенділікті көрсетті және тері ауруларын емдеуде перспективалы болуы мүмкін.

.Кофе қышқылы теріге не береді?
Антиоксидантты және қабынуға қарсы қасиеттеріне байланысты кофе қышқылының ұнтағы тері күтімі режимдерінде жиі кездеседі. Зерттеулер перспективалы нәтижелерді көрсетеді. Мысалы, тышқандарға жүргізілген зерттеу тышқандардың терісіне жергілікті қолданылған сарымсақтан алынған кофе қышқылының УКВ сәулеленуінен туындаған әжімдердің пайда болуын сәтті болдырмайтынын анықтады.

Кофе қышқылы косметикада не үшін қолданылады?
Күшті антиоксиданттық белсенділіктен, коллаген өндірісін арттырудан және ерте қартаюдың алдын алудан басқа, ол микробқа қарсы белсенділікті көрсетті және тері ауруларын емдеуде перспективалы болуы мүмкін. Ол бактерияға қарсы деп сипатталады, бірақ бұл биоактивті молекуланың ерігіштігі мен қоршаған ортаның күйзелісіне тұрақтылығына қатысты кейбір мәселелер бар.

Кофе қышқылын сатып алу

Қандай тағамдарда кофеин қышқылы бар?
Бұл барлық өсімдіктерде, соның ішінде көкөністерде, жемістерде, шөптерде, кофе дәндерінде, өсімдік тектес дәмдеуіштерде және біз ішіп-жейтін басқа да заттарда болатын зат. Оның қабынуға қарсы және антиоксиданттық қасиеттері бар деп саналады, олардың екеуі де медициналық зерттеушілердің қызығушылығын арттырады.
Кофе қышқылы теріге арналған басқа антиоксиданттармен салыстырғанда қандай?
Бұл теріге пайдалы басқа қосылыстарды толықтыратын жан-жақты антиоксидант. Оның бірегей қасиеттері оны тері күтімі құрамдарына, әсіресе қабынуды, пигментацияны және жалпы тері денсаулығын емдеуді қалайтындар үшін тамаша қосымша етеді.
Хлороген қышқылы мен кофеин қышқылы адамға сіңеді ме?
Жұтылған хлороген қышқылының ең көбі 33% және ішке қабылданған кофеин қышқылының 95% адамда аш ішектен сіңеді. Зәрдегі хлороген қышқылының іздері хлороген қышқылын қабылдағаннан кейін анықталды, ал оны қабылдағаннан кейін несептегі кофей қышқылының 11% анықталды.

Байланысты өнімдер

Бағалауды сұраңыз

Біз сіздің сұраныс ақпараттарыңызды қарастыруды күтеміз және біз 24 сағат ішінде сізбен байланыста боламыз!