საბითუმო Polyquateryium-51 ფხვნილი CAS: 125275-25-4
პროდუქტის დასახელება: Polyquaternium-51
CAS.NO: 125275-25-4
სპეციფიკაცია: 99%
გარეგნობა : თეთრი ფხვნილი
სერთიფიკატი: ISO9001/HALA/FDA/KOSHER
MOQ: 25 კგ
მწარმოებელი: cncsbio
WhatsApp: +86-18729377217
ელ.ფოსტა: sales@cosmeticraw.com
საბითუმო პოლიკვატერნიუმ-51 ფხვნილი CAS: 125275-25-4 აღწერა
რა არის პოლიკვატერნიუმი-51?
Polyqueterium-51 არის სინთეზური, პოლიმერული მეოთხეული ამონიუმის ნაერთი, რაც იმას ნიშნავს, რომ ეს არის დიდი მოლეკულა, რომლის უნიკალური ამფიფილური (წყლისა და ზეთის მოყვარული თვისებები) სტრუქტურა აქვს მუხტს, რომელიც აძლევს მას კონდიცირებას და ფილმის ფორმირება თვისებები კანისა და თმისთვის.
რისთვის გამოიყენება პოლიკვატერნიუმი?
პოლიკვატერნიუმები იპოვეთ განსაკუთრებული გამოყენება კონდიციონერებში, შამპუნში, თმის მუსში, თმის სპრეში, თმის საღებავებში, პერსონალურ ლუბრიკანტში და საკონტაქტო ლინზების ხსნარებში. იმის გამო, რომ ისინი დადებითად არიან დამუხტულნი, ისინი ანეიტრალებენ შამპუნებისა და თმის ცილების უმეტესობის უარყოფით მუხტებს და ხელს უწყობენ თმის დაწოლას.
რა სარგებელი მოაქვს პოლიკვატერნიუმს?
ის ანიჭებს გლუვ ხავერდოვან შეგრძნებას და აუმჯობესებს კანისა და თმის მოვლის საშუალებებში სრიალსა და დატენიანებას. იგი გამოიყენება მრავალ პროდუქტში: შამპუნები, კრემები, ტანის ლოსიონები, ტანის დასაბანი საშუალება, ბავშვის შამპუნი, ბუშტუკოვანი აბაზანები, კონდიციონერები, საპნები და საპარსი კრემი.
რა არის პოლიკვატერნიუმი-51 კანის მოვლაში?
მისი დამატენიანებელი თვისებები განპირობებულია მისი სტრუქტურული მსგავსებით ადამიანის კანის რქოვანოციტებში (ზედაპირის უჯრედებში) ნაპოვნი ლიპიდებთან. როგორც ასეთი, ის მუშაობს კანის ბარიერის შესანარჩუნებლად და წყლის დაკარგვის თავიდან ასაცილებლად.
საუკეთესო პოლიკვატერნიუმ-51 კარგია თქვენი კანისთვის?
Chian polyquaternium-51 ითვლება სრულიად უსაფრთხოდ გამოსაყენებლად 2% ან უფრო დაბალი კონცენტრაციით. ნებისმიერმა მის ზემოთ შეიძლება გამოიწვიოს კანისა და თვალების მცირე გაღიზიანება. ის არ არის გამაღიზიანებელი და არ აჩვენებს ალერგიული რეაქციის ნიშანს კანზე, როდესაც გამოიყენება ფორმულაში 2%-მდე.









