გლიცერილ გლუკოზიდი გასაყიდად
პროდუქტის სახელი: გლიცერილ გლუკოზიდი
სპეციფიკაცია: 98%
CAS: 22160-26-5/100402-60-6
გარეგნობა : თეთრი ფხვნილი
სერთიფიკატი: ISO9001/HALA/FDA/KOSHER
MOQ: 25 კგ
მწარმოებელი: cncsbio
WhatsApp: +86-18729377217
ელ.ფოსტა: sales@cosmeticraw.com
გლიცერილ გლუკოზიდი გასაყიდი აღწერისთვის
რა არის გლიცერილ გლუკოზიდი?
ეს (GG, α-D-Glucosyglycerol) არის ბუნებრივი გლიცეროლის წარმოებული ალკოჰოლური სასმელების დროს. ახლახან GG გამოიყენება როგორც ალტერნატივა გლიცეროლის კოსმეტიკური პროდუქტებში.
რისგან არის შექმნილი?
Caprylyl/Capryl Glucoside წარმოიქმნება სიმინდისგან გლუკოზის რეაქციით ცხიმოვანი ალკოჰოლით კაპრიული ალკოჰოლით, რომელიც მიიღება ქოქოსის და/ან პალმის ზეთისგან.
რა არის გამოყენება გლიცერილ გლუკოზიდი?
იგი მოქმედებს როგორც სტრესის დამცავი მოლეკულა, ასტიმულირებს და აძლიერებს მცენარის უჯრედების ფუნქციებს, აფერხებს წყლის დაკარგვას და საშუალებას აძლევს მათ წინააღმდეგობა გაუწიონ და გადარჩნენ მკაცრ გარემოში. გლიცერილის გლუკოზიდი გამოიყენება კოსმეტიკაში, როგორც ძლიერი დაბერების საწინააღმდეგო და უჯრედების მასტიმულირებელი აგენტი.
რა განსხვავებაა დეკილ გლუკოზიდსა და კაპრილ გლუკოზიდს შორის?
ეს არის პროდუქტი, რომელიც მიღებულია კაპრილის ალკოჰოლის კონდენსაციით გლუკოზით. Decyl Glucoside არის პროდუქტი, რომელიც მიღებულია გლუკოზით დეკლი ალკოჰოლის კონდენსაციისგან.
რა არის pH გლიცერილ გლუკოზიდი?
პროდუქტის მახასიათებლები: მსუბუქი ფერის სითხე pH- ის მნიშვნელობით 4-7 დიაპაზონში.
ხსნადობა: ხსნადი წყალში.
არის გლიცერილ გლუკოზიდი კარგია კანისთვის?
ის გთავაზობთ სარგებელს, როგორიცაა: – უზრუნველყოფს ეფექტურ ჰიდრატაციას კანისთვის ტენიანობის მოზიდვით და სავალდებულო გზით, რაც ხელს უწყობს მას ჭურჭლისა და დამატენიანებლად. – მხარს უჭერს კანის ბუნებრივი ბარიერის ფუნქციას, ხელს უშლის წყლის დაკარგვას და აუმჯობესებს ტენიანობის შენარჩუნების უნარს.
უსაფრთხოა?
ეს არის უსაფრთხო ინგრედიენტი, როდესაც გამოიყენება 0.5-2%კონცენტრაციამდე.
რამდენი გამოიყენოს?
რეკომენდებულია გამოყენება: 0.1 - 15%.












