STAREALCHOUM HORETITE Վաճառքի համար

Ապրանքի անվանումը` Stearalkonium hectorite
Տեխնիկական պայմաններ, 99%
CAS՝ 12691-60-0
Արտաքին տեսք՝ սպիտակ փոշի
Վկայագիր, ISO9001 / Hala / FDA / KOSHER
MOQ: 25 կգ
Արտադրող, CNCSBIO
Whatsapp: + 86-18729377217
Փոստ՝ sales@cosmeticraw.com

Վաճառվում է Stearalkonium hectorite Նկարագրություն

Ի՞նչ է ստեարալկոնիումի հեկտորիտը:
Այն օգտագործվում է որպես կասեցնող նյութ՝ ոչ մակերեսային ակտիվ նյութ կոսմետիկայի և անձնական խնամքի միջոցներում: Ստեարալկոնիումի քլորիդը չորրորդական ամոնիումի աղ է՝ ազոտի ատոմին կցված երկար ածխածնային շղթայով։

Արդյո՞ք ստեարալկոնիումի քլորիդը բնական է:
Այս սինթետիկ բաղադրիչը հայտնվում է որպես սպիտակ կամ բաց դեղին պինդ իր հումքի տեսքով: Չնայած բարձր արդյունավետությանը, Stearalkonium Chloride-ը կոսմետիկայի մեջ ունի օգտագործման բազմաթիվ սահմանափակումներ՝ ծանր ալերգիաներ և այլ կողմնակի ազդեցություններ առաջացնելու իր հնարավորության պատճառով:

Արդյո՞ք stearalkonium hectorite-ն անվտանգ է եղունգների լաքի մեջ:
Առկա տվյալների հիման վրա եզրակացվել է, որ Stearalkonium Hectorite անվտանգ է կոսմետիկայի մեջ օգտագործելու համար՝ համաձայն օգտագործման գործող պրակտիկայի: Այն հեկտորիտի և ստեարալկոնիումի քլորիդի ռեակցիայի արդյունք է, որը ծառայում է որպես կասեցնող նյութ։– ոչ մակերևութային ակտիվ նյութ կոսմետիկ ձևակերպումների մեջ:

Արդյո՞ք մոնտմորիլլոնիտը անվտանգ է մաշկի համար:
Մոնթմորիլլոնիտի կավը համարվում է ոչ թունավոր, երբ օգտագործվում է արտաքինից կոսմետիկ և անձնական խնամքի միջոցներում: Այն անվտանգ է մաշկի և մազերի վրա տեղային կիրառման համար: Այնուամենայնիվ, ինչպես ցանկացած նյութ, կարևոր է ապահովել պատշաճ օգտագործումը և պահպանել առաջարկվող կոնցենտրացիաները ձևակերպումներում:

Stearalkonium hectorite կոսմետիկայի մեջ

Առնչվող ապրանքներ

Պահանջել մեջբերում

մենք անհամբեր սպասում ենք ձեր հարցման տեղեկատվությունը վերանայելուն, և մենք ձեզ հետ կապի մեջ կլինենք 24 ժամվա ընթացքում: