Nagykereskedelmi zabkivonat por

Termék neve: Zabkivonat por
Specifikáció: Dihidroavenát alkaloidok 99%
CAS: 697235-49-7
Megjelenés: fehér por
Tanúsítvány: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Gyártó: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
E-mail: sales@cosmeticraw.com

Nagykereskedelmi zabkivonat por Leírás

Mi az a zabkivonat por?Zabkivonat por eladó

Avena Sativa Kernel Extract, közismert nevén zab kivonat, az Avena sativa növény magjából származik. Nyugtató és hidratáló tulajdonságai miatt széles körben használják a kozmetikában. Természetes antioxidánsokban és bioaktív vegyületekben gazdag kivonat segít táplálni és védeni a bőrt.

Milyen előnyei vannak a dihidroavenát alkaloidoknak a szervezetben?
Dihidroavenát alkaloidok változatos élettani hatásokkal rendelkeznek: antibakteriális, antimitotikus, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, helyi érzéstelenítő, hipnotikus, pszichotróp és daganatellenes hatású és még sok más.

Hogyan használjuk a zabkivonatot barkácskészítményekben?
Bőrápolás: Adjon hozzá 1-5%-ot az arcolajokhoz, balzsamokhoz és tisztítóolajokhoz.
Hajápoló: Keverje hozzá az olaj alapú szérumokhoz vagy a kihagyható kezelésekhez.
Testápolás: Keverje össze hordozóolajokkal masszázshoz vagy testolajokhoz.

Hogyan hasznosak számunkra a dihidroavenát alkaloidok?
A dihidroavenát alkaloidok különösen jól ismertek érzéstelenítő, szívvédő és gyulladásgátló szerekként.

Vásároljon zabkivonat port

Kapcsolódó termékek

Kérjen árajánlatot

Várjuk kérelmének áttekintését, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!