Ellagsav por eladó
Termék neve: Ellagic Acid Powder
CAS.SZÁM: 476-66-4
Specifikáció: 90%
Megjelenés: fehér por
Tanúsítvány: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Gyártó: CNCSBIO
Érintkezés: sales@cosmeticraw.com
Whatsapp: +86-18729377217
Ellagsav por eladó Leírás
Mi az ellaginsav por?
Ellagsav por (EA) egy bioaktív polifenol vegyület, amely másodlagos metabolitként a természetben fordul elő számos növényi taxonban. Az EA-tartalom jelentős a gránátalmában (Punica granatum L.), valamint egyes fafajok fában és kérgében. 
Ellagsav egy antioxidáns, amely természetesen megtalálható számos kedvenc ételében, beleértve sok gyümölcsöt és zöldséget.Egyes élelmiszerek ellagitannin nevű vegyületet is tartalmaznak, amelyet a szervezet EA-vá alakít át (1).
Jótékony egészségügyi hatásait vizsgálták. Valójában a kutatások azt mutatják, hogy erős gyulladáscsökkentő, rákellenes tulajdonságokkal büszkélkedhet (2).
Mire használható az EA?
Megkötődhet olyan vegyi anyagokhoz, amelyek rákot okoznak. Megakadályozhatja a rákos sejtek növekedését, és javíthatja egyes rákellenes gyógyszerek biztonságosságát és hatékonyságát. Az ellagsav azonban rosszul szívódik fel, és gyorsan kiürül a szervezetből. Ezek a jellemzők korlátozhatják gyógyszerként való hasznosságát.
Mit tesz az EA a bőrért?
Antioxidáns, gyulladáscsökkentő és kollagén-stimuláló tulajdonságai segítenek megőrizni a bőr feszességét és ösztönzik az új kollagén képződését. Javíthatja a bőr egészségét, növelheti a rugalmasságát és csökkentheti az öregedés jeleit, ha ellagsavat ad hozzá bőrápolási rutinjához.
Miben oldódik az EA?
Kristályos szilárd anyagként szállítjuk. Törzsoldat készíthető úgy, hogy az EA-t feloldjuk a választott oldószerben, amelyet inert gázzal kell átöblíteni. Az EA a DMSO szerves oldószerben körülbelül 0,14 mg/ml koncentrációban oldódik.




