Pi bon pite 99.5% Triacetin pou vann
Non pwodwi: Triacetin
Spesifikasyon: 99%
CAS: 102-76-1
Aparans: likid san koulè
Sètifika: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25kg
Manifakti: CNCSBio
E-mail: sales@cosmeticraw.com
Pi bon pite 99.5% Triacetin pou vann Deskripsyon
Triacetin se konpoze òganik ki gen fòmil C₃H₅(OCOCH₃)₃. Li klase kòm yon trigliserid, triester nan gliserin ak asid acetic. Li se yon likid san koulè, gluan, ak san odè ak yon gwo pwen bouyi ak yon pwen k ap fonn ki ba.
Ki sa ki triacetin nan swen pou po?
Triacetin se lajman ki itilize nan pwodui kosmetik pou benefis divès li yo. Kòm yon amolyan, li ede idrate ak adousi po a, amelyore teksti li yo ak lis. Li tou aji kòm yon sòlvan, ede fonn engredyan aktif ak amelyore estabilite an jeneral nan fòmilasyon kosmetik. Pa gen okenn estanda fiks pou itilizasyon rekòmande triacetin nan idratan kosmetik, paske itilizasyon li yo pral varye selon kalite pwodwi espesifik, bezwen idrate, ak sinèrji lòt engredyan.
1. Faktè ki afekte itilizasyon
Kalite pwodwi: Nan losyon ak krèm, yon kontni ki pi wo (tankou 5-10%) anjeneral oblije bay bon efè idratan.
Bezwen idratan: Pou pwodwi yo itilize sou po sèk oswa nan anviwònman sèk, itilizasyon an ka bezwen ogmante kòmsadwa.
Lòt engredyan: Sinèrji a ak lòt engredyan idrate (tankou gliserin, asid hyaluronik, elatriye) pral afekte tou itilizasyon li yo.
2. ranje itilizasyon rekòmande
Nan pwodui kosmetik, itilizasyon triacetin anjeneral ant 0.1-10%. Itilizasyon espesifik yo ta dwe ajiste selon karakteristik pwodwi a ak bi pou yo itilize.
3. Prekosyon sekirite
Itilizasyon triacetin nan pwodui kosmetik an sekirite, men itilizasyon twòp ka lakòz ogmante santiman gra sou po a. Se poutèt sa, li rekòmande ajiste kantite lajan an selon bezwen yo nan pwodwi a ak efè a nan itilize.
Triacetin se lajman ki itilize nan pwodui kosmetik pou benefis divès li yo. Kòm yon amolyan, li ede idrate ak adousi po a, amelyore teksti li yo ak lis. Li tou aji kòm yon sòlvan, ede fonn engredyan aktif ak amelyore estabilite an jeneral nan fòmilasyon kosmetik. Pa gen okenn estanda fiks pou itilizasyon rekòmande triacetin nan idratan kosmetik, paske itilizasyon li yo pral varye selon kalite pwodwi espesifik, bezwen idrate, ak sinèrji lòt engredyan.
1. Faktè ki afekte itilizasyon
Kalite pwodwi: Nan losyon ak krèm, yon kontni ki pi wo (tankou 5-10%) anjeneral oblije bay bon efè idratan.
Bezwen idratan: Pou pwodwi yo itilize sou po sèk oswa nan anviwònman sèk, itilizasyon an ka bezwen ogmante kòmsadwa.
Lòt engredyan: Sinèrji a ak lòt engredyan idrate (tankou gliserin, asid hyaluronik, elatriye) pral afekte tou itilizasyon li yo.
2. ranje itilizasyon rekòmande
Nan pwodui kosmetik, itilizasyon triacetin anjeneral ant 0.1-10%. Itilizasyon espesifik yo ta dwe ajiste selon karakteristik pwodwi a ak bi pou yo itilize.
3. Prekosyon sekirite
Itilizasyon triacetin nan pwodui kosmetik an sekirite, men itilizasyon twòp ka lakòz ogmante santiman gra sou po a. Se poutèt sa, li rekòmande ajiste kantite lajan an selon bezwen yo nan pwodwi a ak efè a nan itilize.
Ki sa ki triacetin itilize pou?
Li te itilize pou plis pase 75 ane pou yon pakèt itilizasyon, ki gen ladan byosid kosmetik (pi souvan kòm yon fonjisid), plastifyan, sòlvan nan fòmil kosmetik, aditif manje (kòm yon ajan arom ak adjuvant), ak kòm yon lyan pou materyèl ki ka pran dife nan propellants solid-wokèt. Nan endistri pharmaceutique, triacetin se lajman itilize kòm yon ajan antifonjik ak kòm yon plastifyan pou kapsil manifakti ak kouch kapsil. Triacetin gen yon efè idratan enpòtan nan pwodui kosmetik, ki se sitou reyalize atravè mekanis sa yo:
1. Efè igroskopik: Triacetin ka absòbe imidite nan anviwònman an epi fòme yon fim idratan mens sou sifas po a pou anpeche pèt imidite.
2. Idratasyon: Konbine ak faktè natirèl idratan po a (tankou gliserin), triacetin amelyore idratasyon po a epi fè po a pi idrate.
3. Dousè: Kòm yon sòlvan, triacetin ede lòt engredyan idratan penetre po a pi byen epi egzèse efè idratan yo.
Triacetin bay efè idratan efikas pou pwodui kosmetik atravè mekanis miltip tankou absòpsyon imidite, idratasyon ak pwomosyon pénétration.
Li te itilize pou plis pase 75 ane pou yon pakèt itilizasyon, ki gen ladan byosid kosmetik (pi souvan kòm yon fonjisid), plastifyan, sòlvan nan fòmil kosmetik, aditif manje (kòm yon ajan arom ak adjuvant), ak kòm yon lyan pou materyèl ki ka pran dife nan propellants solid-wokèt. Nan endistri pharmaceutique, triacetin se lajman itilize kòm yon ajan antifonjik ak kòm yon plastifyan pou kapsil manifakti ak kouch kapsil. Triacetin gen yon efè idratan enpòtan nan pwodui kosmetik, ki se sitou reyalize atravè mekanis sa yo:
1. Efè igroskopik: Triacetin ka absòbe imidite nan anviwònman an epi fòme yon fim idratan mens sou sifas po a pou anpeche pèt imidite.
2. Idratasyon: Konbine ak faktè natirèl idratan po a (tankou gliserin), triacetin amelyore idratasyon po a epi fè po a pi idrate.
3. Dousè: Kòm yon sòlvan, triacetin ede lòt engredyan idratan penetre po a pi byen epi egzèse efè idratan yo.
Triacetin bay efè idratan efikas pou pwodui kosmetik atravè mekanis miltip tankou absòpsyon imidite, idratasyon ak pwomosyon pénétration.
Èske triacetin yon konsèvasyon?
Triacetin travay pou ede fonn ak delye sibstans, kreye yon fòmilasyon ki konsistan. Li ede nan pwolonje lavi etajè yon pwodwi kòm yon konsèvasyon, anpeche kwasans lan nan sibstans ki pa vle nan yon pwodwi.
Triacetin travay pou ede fonn ak delye sibstans, kreye yon fòmilasyon ki konsistan. Li ede nan pwolonje lavi etajè yon pwodwi kòm yon konsèvasyon, anpeche kwasans lan nan sibstans ki pa vle nan yon pwodwi.
Ki sa ki triacetin nan vitamin?
Triacetin (C9H14O6), ke yo rele tou glyceryl triacetate, se ekssipyan pharmaceutique yo itilize nan fabrikasyon kapsil ak tablèt, e li te itilize kòm yon humectant, plastifyan, ak sòlvan. Li se yon likid, e li te apwouve pa FDA kòm yon aditif manje.
Triacetin (C9H14O6), ke yo rele tou glyceryl triacetate, se ekssipyan pharmaceutique yo itilize nan fabrikasyon kapsil ak tablèt, e li te itilize kòm yon humectant, plastifyan, ak sòlvan. Li se yon likid, e li te apwouve pa FDA kòm yon aditif manje.
Poukisa triacetin pa bon pou ou?
Triacetin sipleman te lakòz iritasyon nan zye men pa gen okenn blesi. Triacetin pa te mutagenic. Malgre ke pa te disponib done repwodiktif ak devlopman toksisite, Triacetin te byen vit metabolize nan gliserin ak asid acetic ak pwodui chimik sa yo pa t 'toksin devlopman.
Ki efè segondè triacetin?
Anpil moun k ap itilize pwodui sa a pa gen efè segondè grav. Di doktè ou touswit si ou gen nenpòt efè segondè grav, tankou: chanjman mantal/atitid (tankou konfizyon, alisinasyon), zòrèy kònen, difikilte pou pipi, chanjman vizyon (tankou vizyon twoub/double).
Anpil moun k ap itilize pwodui sa a pa gen efè segondè grav. Di doktè ou touswit si ou gen nenpòt efè segondè grav, tankou: chanjman mantal/atitid (tankou konfizyon, alisinasyon), zòrèy kònen, difikilte pou pipi, chanjman vizyon (tankou vizyon twoub/double).












