Glyceryl Glucoside pou vann

Non pwodwi: Glyceryl glucoside
Spesifikasyon: 98%
CAS: 22160-26-5/100402-60-6
Aparans: poud blan
Sètifika: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25kg
Manifakti: CNCSBio
WhatsApp: +86-18729377217
E-mail: sales@cosmeticraw.com

Glyceryl Glucoside pou vann Deskripsyon

Ki sa ki gliseril glikozid?
Li (GG, α-d-glucosyglycerol) se yon dérivés glycerol natirèl yo te jwenn nan bwason ki gen alkòl. Dènyèman GG te itilize kòm yon altènatif pou gliserin nan pwodwi kosmetik.

Ki sa li fèt?
Caprylyl/capryl glucoside pwodui pa reyaksyon glikoz nan mayi ak alkòl gra alkòl kaprik, ki jwenn nan kokoye ak/oswa lwil palmis.

Ki sa ki sèvi ak gliseril glikozid?
Li aji kòm yon molekil pwoteksyon estrès, stimul ak ranfòse fonksyon selil plant yo, anpeche pèt dlo epi pèmèt yo reziste ak siviv nan anviwònman difisil. Glyceryl glikozid yo itilize nan kosmetik kòm yon pwisan anti-aje ak selil eksitan ajan.

Glyceryl glucoside mache

Ki diferans ki genyen ant decyl glucoside ak kapryl glucoside?
Li se pwodwi a jwenn nan kondansasyon alkòl kaprylik ak glikoz. Decyl glucoside se pwodwi ki te jwenn nan kondansasyon decyl alkòl ak glikoz.

Ki sa ki pH la gliseril glikozid?
Karakteristik pwodwi: Limyè likid ki gen koulè pal ak valè pH nan ranje 4-7.
Solibilite: Soluble nan dlo.

Èske gliseril glikozid bon pou po?
Li ofri benefis tankou: – Bay idratasyon efikas nan atire ak obligatwa imidite sou po a, ede kenbe li gra ak idrate. – Sipòte fonksyon baryè natirèl po a, anpeche pèt dlo ak amelyore kapasite li pou kenbe imidite.

Èske li an sekirite?
Li se yon engredyan ki an sekirite lè yo itilize jiska konsantrasyon yo nan 0.5-2%.

Konbyen li pou itilize?
Itilizasyon rekòmande: 0.1 - 15%.

Pwodwi ki gen rapò

Mande yon quote

Nou gade pou pi devan pou revize enfòmasyon demann ou yo ak nou pral an kontak ak ou nan lespas 24 èdtan!