Bisabolol ulje tekuće rasuto
Naziv proizvoda: Bisabolol ulje
Specifikacija: 99%
CAS: 515-69-5
Izgled: bezbojna tekućina
Potvrda: ISO9001/HALA/FDA/KOSHER
MOQ: 25kg
Proizvođač: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
E-pošta: sales@cosmeticraw.com
Bisabolol ulje tekućina Opis
Što je bisabolol?
α-bisabolol je kozmetički sastojak koji se često koristi u kozmetici i proizvodima za njegu kože. To je bezbojno, viskozno ulje koje je glavna komponenta njemačke kamilice. Često se nalazi u eteričnim uljima. Može se proizvoditi i sintetički.
Gdje se bisabolol dolazi od?
Tradicionalno se dobiva ili od njemačke kamilice (Matricaria recutita) ili češće od brazilskog stabla Candeia. Izazov s oba ova botanička izvora svodi se na dostupnost, čistoću i održivost.
Tradicionalno se dobiva ili od njemačke kamilice (Matricaria recutita) ili češće od brazilskog stabla Candeia. Izazov s oba ova botanička izvora svodi se na dostupnost, čistoću i održivost.
Za što se koristi bisabolol?
Zbog umirujućih učinaka koje može imati na kožu, može smanjiti crvenilo i iritaciju, pomažući osobama koje pate od rosacee, osipa i još mnogo toga. Također može pomoći u smanjenju nelagode nakon opeklina od sunca. Zbog toga se ponekad koristi u kremama za sunčanje.
Zbog umirujućih učinaka koje može imati na kožu, može smanjiti crvenilo i iritaciju, pomažući osobama koje pate od rosacee, osipa i još mnogo toga. Također može pomoći u smanjenju nelagode nakon opeklina od sunca. Zbog toga se ponekad koristi u kremama za sunčanje.
Što čini za kožu?
Zbog umirujućih učinaka koje može imati na kožu, može smanjiti crvenilo i iritaciju, pomažući osobama koje pate od rosacee, osipa i još mnogo toga. Također može pomoći u smanjenju nelagode nakon opeklina od sunca. Zbog toga se ponekad koristi u kremama za sunčanje.
Zbog umirujućih učinaka koje može imati na kožu, može smanjiti crvenilo i iritaciju, pomažući osobama koje pate od rosacee, osipa i još mnogo toga. Također može pomoći u smanjenju nelagode nakon opeklina od sunca. Zbog toga se ponekad koristi u kremama za sunčanje.
Je li siguran za osjetljivu kožu?
Široko je prihvaćen kao siguran za lokalnu upotrebu u proizvodima za njegu kože i dobro ga podnosi velika većina ljudi, uključujući one s osjetljivom kožom.
Široko je prihvaćen kao siguran za lokalnu upotrebu u proizvodima za njegu kože i dobro ga podnosi velika većina ljudi, uključujući one s osjetljivom kožom.
Je bisabolol dobar za ekcem?
Krema na bazi kreme ublažila je ekcematozne napade u usporedbi s osnovnom vrijednošću što se pokazalo značajnim smanjenjem površine zahvaćene površine kože, poboljšanjem ishoda ukupne težine ekcema kao i ocjene težine ekcema na jednom području koja uključuje procjenu infiltracije.
Krema na bazi kreme ublažila je ekcematozne napade u usporedbi s osnovnom vrijednošću što se pokazalo značajnim smanjenjem površine zahvaćene površine kože, poboljšanjem ishoda ukupne težine ekcema kao i ocjene težine ekcema na jednom području koja uključuje procjenu infiltracije.
Kakvi su učinci bisabolol?
Ima nekoliko ključnih prednosti za kožu, uključujući umirujuće učinke i učinke protiv starenja. Njegova antioksidativna svojstva znače da može vidljivo pomoći u smanjenju znakova starenja, što znači da bisabolol pomaže održati kožu čvrstom i mladolikom.
Ima nekoliko ključnih prednosti za kožu, uključujući umirujuće učinke i učinke protiv starenja. Njegova antioksidativna svojstva znače da može vidljivo pomoći u smanjenju znakova starenja, što znači da bisabolol pomaže održati kožu čvrstom i mladolikom.












