
Sodium Anisate היא נגזרת של חומצה אניסית שנמצאת בצמחים כמו כוכב אניס. תרכובת זו משכה תשומת לב בזכות תכונותיה האנטי-מיקרוביאליות, נוגדות החמצון והשימור, מה שהופך אותה לתוסף מבטיח לניסוחים מודרניים לטיפול בעור.
נתרן אניסט מופק באופן טבעי ומהווה חלופה עדינה יותר לחומרים משמרים סינתטיים כגון פרבנים, שמשכו תשומת לב בשל הסיכונים הבריאותיים הפוטנציאליים שלהם. יכולתו לעכב את הצמיחה של חיידקים ופטריות הופכת אותו לחומר משמר מצוין, המאריך את חיי המדף של המוצרים תוך הבטחת בטיחות העור. תכונותיו נוגדות החמצון עוזרות להילחם ברדיקלים החופשיים, להפחית מתח חמצוני והזדקנות מוקדמת - דאגות מרכזיות עבור צרכנים המחפשים פתרונות אנטי-אייג'ינג.
Sodium Anisate is increasingly being promoted by dermatologists and cosmetic chemists for its compatibility with sensitive skin. Unlike more irritating preservatives, it minimizes irritation and is suitable for acne-prone or reactive skin. Today, brands are adding it to serums, moisturizers, and even sunscreens to enhance skin stability without compromising skin health.
Sodium anisate will see significant growth in clean beauty products. Its botanical ingredients align with the growing demand for eco-friendly formulations, further driving its adoption.

האם sodium anisate safe לעור?
נתרן אניסט הוא אחד המרכיבים הבטוחים שאינם גורמים לנזק לעור. בנוסף לשימור מוצרי הטיפוח, הוא מעכב את צמיחת החיידקים ומפחית את פעילות המיקרואורגניזמים על העור. רוב מוצרי הטיפוח מתכלים עם הזמן, ומכאן המשמעות של נתרן אניסט.
What is the function of sodium Anisate?
נתרן אניסאט הוא מלח נתרן של המטבוליט הצמחי p-anisic acid המשמש בעיקר בטיפוח העור כחומר משמר. חומרים משמרים משמשים בקוסמטיקה כדי להאריך את חיי המוצר וכדי לוודא שעובש, פטריות ושאר אורגניזמים לא רצויים אינם מתרבים בתוך המוצר.
- 5-Aminomethyl Levulinate Hydrochloride
- חומצה שיקימית
- אבקת תמצית אלוורה
- שליית כבשים אוסטרליה
- אזלאיק
- שמן בקוצ'יול
- אבקת גלוטתיון הטובה ביותר
- יצרני אבקת המטרינה הטובים ביותר
- תמצית גוטו קולה
- מפעל אבקת אקטואין בסין
- יצרני miglyol 840 בסין
- קולגן
- פפטיד קוסמטי
- חומרי גלם קוסמטיים
- אבקת ארגוסטרול
- חומצה היאלורונית
- אבקת חומצה קוג'ית להלבנת העור
- שמן MCT
- תאית מיקרו-גבישית
- אבקת מינוקסידיל
- אבקת מונובנזון
- שמן זרעי אדמונית
- אבקת חומצה פוליגלוטמית
- אבקת פטרוסטילבן
- אבקת פנינים טהורה
- אבקת חומצה סליצילית לעור
- נתרן אניסט
- טריאצטין