אבקת טרהלוז למכירה

שם המוצר: אבקת Trehalose
מפרט: 99%
מראה: אבקה לבנה
תעודה: ISO9001/HALA/FDA/כשר
MOQ: 25 ק"ג
יצרן: CNCSBIO
ווטסאפ: +86-18729377217
דוא"ל: sales@cosmeticraw.com

אבקת טרהלוז למכירה תיאור

בעולם ההולך ומתפתח של טיפוח העור, טרהלוז התגלה כמרכיב כוחני, המציע הגנה ולחות שאין שני לה. המופק ממקורות טבעיים כמו צמחים ופטריות, סוכר חדשני זה מחולל מהפכה בתכשירים קוסמטיים על ידי הגנה על העור מפני נזקי הסביבה, נעילת לחות ושיפור יציבות המוצר. בין אם בסרומים, קרמים או מסכות, טרהלוס הופך להיות מוצר חובה עבור מותגי יופי חדשניים.

מדוע Trehalose הוא מחליף משחק לטיפוח העור

1. נעילת לחות מעולה & תיקון מחסומים

טרהלוס פועל בתור א “מגן ביולוגי” לתאי עור, המחקה מנגנונים טבעיים לשימור לחות. הוא יוצר סרט מגן המונע איבוד מים, מה שהופך אותו לאידיאלי עבור:

  • עור יבש ומיובש - מעניק לחות עמוקה ללא שמנוניות.

  • עור רגיש - מחזק את מחסום העור כדי להפחית גירוי.

  • פורמולציות אנטי אייג'ינג - שמנמן קווים עדינים על ידי שמירה על לחות מיטבית.

2. הגנה מפני גורמי לחץ סביבתיים

זיהום, חשיפה ל-UV ורדיקלים חופשיים מאיצים את ההזדקנות ופוגעים בתאי העור. זה עוזר להילחם בתוקפים אלה על ידי:

  • ייצוב ממברנות התא כדי למנוע מתח חמצוני.

  • שיפור היעילות של נוגדי חמצון כמו ויטמין C ו-E.

  • הגנה מפני אור כחול וזיהום-דאגות מרכזיות בטיפוח העור המודרני.

3. תאימות עדינה אך חזקה

שלא כמו פעילים קשים שיכולים לעצבן, זה:

  • Non-irritating – Safe for all skin types, including eczema-prone and post-procedure skin.

  • Synergistic with other actives – Boosts performance of peptides, hyaluronic acid, and retinoids.

  • pH-stable – Works in acidic and alkaline formulations without degradation.

Science-Backed, Consumer-Approved Leading dermatological studies confirm trehalose’s role in:

Reducing TEWL (Trans-Epidermal Water Loss) by up to 30%.

Improving skin resilience against harsh climates.

Extending product shelf life by stabilizing sensitive ingredients.

Consumers love it for its lightweight texture, non-sticky feel, and visible results—making it a standout in K-beauty and medical-grade skincare alike.

What is the application of trehalose in skin care?

ניתן להוסיף אותו לכל מוצרי קוסמטיקה כמו קרמים, קרמים, מסכות, סרומים, קרמי בסיס, שמפו, מרככים, מוסים, תכשירי ניקוי פנים ועוד, וכן יכול לשמש כממתיקים, משפרי טעם ומשפרי איכות לשפתונים, תכשירי ניקוי פה, ריח פה ועוד.
ניתן להשתמש בטרהלוז נטול מים בקוסמטיקה כחומר מייבש עבור פוספוליפידים וכן לאנזימים.
זה יכול ליצור סרט מגן מיוחד על פני התאים, והריר המושקע מהממברנה לא רק מעניק לחות לתאי העור, אלא יש לו גם תפקיד של הקרנת חום זר.
It has good compatibility, compatibility and stability, and can be used together with many cosmetic raw materials to add to different categories of cosmetics. For cosmetics themselves, adding trehalose has many benefits, such as lowering the freezing point, extending shelf life, and preventing oil breakdown.
How is trehalose powder​ made​?
It’s a non-reducing disaccharide composed of two glucose molecules, is produced industrially through an enzymatic process using starch. This method involves specific enzymes, like maltooligosyl trehalose synthase (MTSase), to convert starch into it​.
What is trehalose extracted from?
זה דו-סוכר של גלוקוז, מופק ממגוון מקורות, כולל שמרי אפייה, פטריות ועמילן. למרות שהופק היסטורית משמרים, אתר מחקר מציין שיחס מיצוי גבוה מתקבל משמרים שעברו טיפול תרמי. לאחרונה, פותחו שיטות לייצור המוני של טרהלוז מעמילן, מה שהופך אותו למקור זמין ובמחיר סביר יותר.
האם סוכר טרהלוז הוא טבעי או סינטטי?
זהו סוכר המופיע באופן טבעי (צורה גבישית). "Hayashibara החלה בייצור המוני של טרהלוז בעקבות מחקרים שהראו שהיא מספקת הידרציה מצוינת, מתוקה רק בחצי מסוכר שולחן, והיא יציבה, מה שהופך אותה למתאים לשימוש במגוון רחב של מזונות.
ככל שהביקוש לטיפוח עור עדין אך יעיל ומודע לסביבה גובר, הוא צפוי להפוך למרכיב עיקרי בתכשירים של הדור הבא. היכולת שלו להגן, לחות ולתקן - תוך התאמה לסטנדרטים של יופי נקי - הופכת אותו למרכיב הכרחי עבור מותגים שמטרתם חדשנות ואמון צרכנים.

הרם את קו טיפוח העור שלך עם טרהלוז - המגן של הטבע לעור זוהר וגמיש.

מוצרים קשורים

בקש הצעת מחיר

אנו מצפים לבחון את פרטי הבקשה שלך וניצור איתך קשר תוך 24 שעות!