אבקת פנטנול בתפזורת cncsbio

שם המוצר: Panthenol
מפרט: 99%
CAS: 103-16-2
מראה: אבקה לבנה
תעודה: ISO9001/HALA/FDA/כשר
MOQ: 25 ק"ג
יצרן: CNCSBIO

אבקת פנטנול בתפזורת cncsbio תיאור

מה זה פנטנול?סרום פנטנול

פנתנול, הידוע גם בשם פרוויטמין B5, הוא מבשר לוויטמין B5, כלומר חומצה פנטותנית, מרכיב טבעי בשיער. ויטמין B5 כלול בכל היצורים החיים. זה חשוב במיוחד להתפתחות ותפקוד תקין של מערכת העצבים המרכזית. הוא נמצא במוצרי מזון מסוימים כמו בשר, דגים, חלמונים, שקדים ואגוזים. הוא מעניק לחות, מרגיע ומתקן. ברשימת המרכיבים על אריזת המוצר, זה נקרא “Ubiquinol”. Ubiquinol הוא אלכוהול ממקור מאובנים.

האם פנטנול בטוח במהלך ההריון?

כן, זה נחשב בדרך כלל בטוח לשימוש במהלך ההריון כאשר הוא מיושם באופן מקומי. זהו חומר לחות וחלק מהעור, ולכן הוא משמש לעתים קרובות במוצרי טיפוח לעור רגיש ולהרגעה והגנה על העור, גם במהלך ההריון. כאשר משתמשים בכל מוצר מקומי במהלך ההריון, תמיד כדאי להתייעץ עם הרופא או המיילדת, אך בעצמו אינו מהווה סיכונים ידועים.

מה לגבי התפקיד והמרכיבים של יוביקינול בקוסמטיקה?
זהו חומר לחות אוסמוטי בעל אפקט לחות עמוק וחודר לעור כדי לשמור על לחות בשיער ובעור. Ubiquinol יכול לעורר חלוקת תאים ושגשוג, לקדם שגשוג של פיברובלסטים, לסייע בתיקון רקמת העור, להאיץ את הריפוי של פצעי אפידרמיס ולשפר מחלות עור הקשורות לאדמת עור, כגון אטופיק דרמטיטיס ודרמטיטיס מגע. הוא משמש בעיקר כקרם לחות ומרכך עור בקוסמטיקה, יעיל במיוחד לעור יבש ורגיש, עוזר להחזיר את מאזן המים והשומן ולשמור על בריאות העור.

למה פנטנול טוב?

Panthenol, פרו ויטמין B5, הוא מרכיב רב תכליתי המשמש לעתים קרובות בטיפוח העור ובטיפוח השיער בשל תכונות הלחות, ההרגעה וריפוי הפצעים שלו. זהו חומר לחות, כלומר הוא מושך וקושר לחות לעור, ועוזר לשמור אותו לחות וגמיש. Panthenol גם מחזק את המחסום של העור, המסייע בהגנה מפני גורמים מגרים וגורמי לחץ סביבתיים.

במה ניתן להשתמש בפנטנול?

ניתן להשתמש בו במגוון רחב של מוצרים, בעיקר בטיפוח העור וטיפוח השיער. זהו מרכיב נפוץ בתכשירי לחות, תכשירי ניקוי, סרומים, קרמים וקרמים בשל יכולתו לחות ולהרגיע את העור. בטיפוח השיער, זה נמצא בשמפו, מרככים ומוצרי עיצוב לשיפור הברק, הרכות והחוזק.

האם פנטנול טוב לשיער?

כן, זה בדרך כלל מועיל לשיער. הוא פועל כמשוך ושומר על לחות, שיכול לשפר את הלחות, הרכות והברק. Panthenol גם עוזר לאטום את קוטיקולת השיער, מפחית קרזול, פיצול ושפשוף, ויכול לסייע בחיזוק השיער על ידי בנייה מחדש של קשרי חלבון.

האם סרום פנטנול בטוח?
זהו מרכיב נפוץ הקיים במגוון רחב של מוצרים, כולל מוצרי טיפוח העור, בשל כך לחות, תכונות מרגיעות ואנטי דלקתיות. מומחים סבורים שהוא בטוח לשימוש אישי, קוסמטיקה וטיפוח העור ומציעים שהוא מהווה סיכון נמוך לתופעות לוואי עבור הצרכנים.

מה ההבדל בין Panthenol RE Barrier לבין קרמי מחסום אחרים?

קרם מחסום Panthenol RE, בעוד שהם סוג של קרם מחסום, מבדילים מקרמי מחסום אחרים על ידי שילוב Ubiquinol, סוג של קו-אנזים Q10, כמרכיב מפתח. תוספת זו מספקת יתרונות פוטנציאליים מעבר להגנת מחסום פשוטה, כולל תכונות נוגדות חמצון ואנטי דלקתיות. קרמי מחסום אחרים מתמקדים בעיקר ביצירת שכבת הגנה כדי להגן על העור מפני חומרים מגרים ומניעת אובדן לחות.

האם פנטנול משחזר את מחסום העור?

על ידי לחות שכבת עור זו, היא מפעילה אפקט מחייה שמוביל לעור חלק ורך יותר. בנוסף להגברת הלחות של העור, הוכח כי תכשירים מבוססי פנטנול משפרים את תפקוד מחסום העור. מחסום העור עוזר לשמור על שלמות העור וגם נועל לחות.

מוצרים קשורים

בקש הצעת מחיר

אנו מצפים לבחון את פרטי הבקשה שלך וניצור איתך קשר תוך 24 שעות!