שמן Agarwood למכירה

שם המוצר: שמן אגרווד
מפרט: 100% טבעי טהור
CAS: 94350-09-1
מראה: נוזל שמנוני חום
תעודה: ISO9001/HALA/FDA/כשר
MOQ: 25 ק"ג
יצרן: CNCSBIO
ווטסאפ: +86-18729377217
דוא"ל: sales@cosmeticraw.com

שמן אגרווד למכירה תיאור

מה טהור שמן אגרווד משמש עבור?שמן אגרווד בסיטונאות
Agarwood הוא תבלין חשוב שנמצא בשימוש נרחב בקטורת, דת וארומתרפיה במשך מאות שנים. כרפואה סינית מסורתית, אגרווד נחשב לשמש תפקיד מרכזי בהקלה על כאבים, בלימת הקאות, הקלה על אסתמה ודווח גם כבעל השפעות הרגעה.

איך משתמשים בשמן אגרווד טהור?
את שמן העוד ניתן לדלל ולעסות לתוך הגרון והחזה, לדלל במים ולהשתמש בו כגרגור, או לפזר באוויר באמצעות מפזר ארומתרפי. שמן עוד אגרווד הוא אנטי דלקתי, מכייח ומשכך.

האם אגרווד טוב לעור?
שמן אתרי אגרווד ידוע ביתרונותיו הרבים לעור. זה עוזר לשפר את המראה של צלקות, קמטים וכתמי גיל. יש לזה אנטי דלקתי תכונות וניתן להשתמש בהם לטיפול בפסוריאזיס, אקזמה ומחלות עור אחרות.

שמן אגרווד GMP

מדוע שמן אגרווד אורגני כל כך יקר?
הסיבה לכך ששמן אגרווד של gmp הוא כל כך יקר היא בגלל נדירותו. הסיבה העיקרית לא שכיח ולעלות גבוהה היא הידלדלות יערות הבר.

באיזו מדינה יש את האגרווד הטוב ביותר?
ביניהם, agarwood בווייטנאם מציג את האיכות הטובה ביותר עם ניחוח מתוק קל. אגרעץ נוצר בלב של עצי אקווילריה כאשר הם נדבקים בסוג של עובש, נפגעים מחרקים, פגיעת תאורה ובעיקר מצב טבעי.

מחיר שמן אגרווד לליטר

האם שמן אתרי אגרווד זהה לעוד?
אגרווד ואוד, אף על פי שהרבה פעמים מדברים עליהם זה בזה, מצביעים על שלבים שונים במסע הניחוח של אותו חומר. Agarwood מתייחס לעץ הלב הנגוע של עצי האקילריה, המהווה את המקור לריח העוד היוקרתי.

מוצרים קשורים

בקש הצעת מחיר

אנו מצפים לבחון את פרטי הבקשה שלך וניצור איתך קשר תוך 24 שעות!