Ácido shikimico en po a granel

Nome do produto: ácido shikimic
Especificación: 99%
CAS: 138-59-0
Aspecto: po branco
Certificado: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Fabricante: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
Correo electrónico: sales@cosmeticraw.com

Po de ácido shikimic a granel Descrición

Que é o ácido shikimic en po?

Shikimic O ácido é un ácido ciclohexenocarboxílico que é un ácido ciclohex-1-eno-1-carboxílico substituído por grupos hidroxi nas posicións 3, 4 e 5 (o estereoisómero 3R,4S,5R). É un metabolito intermedio en plantas e microorganismos.

Que é o ácido shikimic no coidado da pel? Fabricante de ácido shikimic en po 98%.
Shikimic O po ácido 98% pertence a un grupo de exfoliantes coñecidos como alfa hidroxiácidos (AHA) - son exfoliantes químicos que disolven os enlaces que manteñen as células mortas da pel. Os AHA populares inclúen o ácido glicólico e o ácido láctico, que adoitan aparecer nas fórmulas para o coidado da pel.

Que fai para a pel?

Os tratamentos repetitivos permiten inhibir eficazmente os problemas relacionados cos cambios de pigmentación, así como suavizar a epiderme e ter propiedades antiacne. Obtido a partir do anís estrelado presente na súa forma aniónica shikimato, é un ácido ciclohexanocarboxílico, un ciclohexeno e un ciclitol.

Que é ácido shikimic usado para?
É un AHA que permite o control e evita a formación de malos cheiros. Actúa como un poderoso axente exfoliante pero non irritante para a túa pel sensible. Usa como reactivo na síntese orgánica tanto en ciencias básicas como en campos aplicados da química orgánica e da medicina, especialmente para obter varios medicamentos.
Canto ácido shikimic se usa en cosméticos?
A cantidade de ácido shikímico engadido adoita estar entre o 0,1% e o 0,5%, pero algunhas fórmulas específicas poden chegar ao 1%. Nalgunhas marcas ou produtos de investigación científica, a súa concentración pode ser lixeiramente maior, especialmente en produtos de reparación e anti-envellecemento de alta eficiencia.
1. Anti-aging products: It is often added to a concentration range of 0.2% to 0.5% to improve skin elasticity, anti-oxidation and anti-aging.
2. Whitening products: In whitening and brightening products, the concentration of it is usually 0.1% to 0.3%, which can help reduce melanin production and improve uneven skin tone.
3. Moisturizing products: It is used in moisturizing cosmetics at a lower concentration, generally controlled at 0.1% to 0.2%, which can enhance the skin barrier and retain moisture.
The addition of 0.1% to 0.5% is the most common and safe range. The specific addition amount should be determined according to the product’s function, market positioning and regulatory requirements.
Ácido shikimico en po a granel
Where to buy shikimic acid powder?
CNCSBIO: Ácido shikimico fabricante de po
Condicións de pago: 100% T/T por adiantado (transferencia bancaria)
Condicións de entrega: 3 días despois de recibir o seu pago
Envío: por aire, mar, correo (FedEx, DHL, USPS)
Whatsapp: +86-18729377217

Produtos relacionados

Solicite un Presupuesto

Estamos ansiosos por revisar a información da túa solicitude e porémonos en contacto contigo nun prazo de 24 horas.