Po de perlas por xunto para a pel
Nome do produto: po de perlas
NO CAS: 94349-67-4
Especificación: 99%
Aspecto: Po branco
Certificado: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Fabricante: CNCSBIO
Contacto: sales@cosmeticraw.com
Whatsapp: +86-18729377217
Po de perlas por xunto para a pel Descrición
Que é o po de perlas?
Perla en po é un ingrediente luxoso para o coidado da pel que se utilizou durante séculos na medicina tradicional chinesa. Está feito de perlas finamente moídas e contén unha alta concentración de aminoácidos, minerais e antioxidantes. Este exquisito po é coñecido polas súas propiedades para iluminar a pel, anti-envellecemento e cicatrización. 
Ingredientes principais
Proteínas (18 tipos de aminoácidos pódense obter despois da hidrólise, 7 dos cales son aminoácidos esenciais para o corpo humano), carbonato de calcio con estrutura de aragonito, máis de 20 tipos de oligoelementos e vitamina B.
Tipo de polvo de perlas
1. Natural po de perlas: Está fabricado por métodos físicos (como moenda de bolas, trituración de aire e tecnoloxía física de po ultrafino), que se caracteriza por non engadir ningunha outra substancia, nin destruír ningunha substancia e manter todos os nutrientes da perla.
2.Fíxose por método químico: feito principalmente por hidrólise enzimática ou método de solución ácida, que está caracterizado pola solubilidade en auga e axeitado para persoas que carecen de ácido estomacal. A desvantaxe é que o contido nutricional é incompleto, polo que só ten un certo ou certos aspectos do efecto, difícil de usar externo.
Tecnoloxía de procesamento
Polo método de explosión de alta temperatura e alta presión (aplicado en 2004) e o método de moenda nano de baixa temperatura (un novo método introducido en 2008). Ambos métodos poden esmagar perlas por debaixo dos 100 nanómetros para formar po de nanoperlas.
Aplicación
Para resolver o problema do aceite facial e da pel morta, branquear a pel pode facer que a pel sexa brillante e fermosa, en concreto, mellorando a actividade do SOD para desempeñar un papel anti-envellecemento, para que a pel estea fresca, suave, branca e agradable. Polo tanto, o po de perlas é un aditivo para unha variedade de cosméticos, que se poden converter en crema de perlas, crema, leite, limpeza facial, tintura para o cabelo, crema de mans, etc. Pódese usar con limpador facial como lavado facial.
It’s benefits come from its abundance of calcium, magnesium, and iron, plus conchiolin, a remarkable protein composed of 17 skin-loving amino acids. Conchiolin hydrates the skin, rebuilds collagen and increases skin’s barrier action for retaining moisture.
The regeneration properties of pearl extracts are also beneficial for slowing the aging process. Regenerating new cells helps to makes the skin smooth, fine, elastic and naturally beautiful. It also helps to prevent the skin from appearing to be aged, wrinkled and sagging.
Mix it with some drops of pure, organic Argan Oil, apply to face and decollete, leave it the whole night.
Perfect Pearls are pigment powders made up of fine granules of mica with a built in resin and binder. Therefore you can use them on your paper projects wet or dry. These powders give gorgeous shimmery effects.
1. Normal-Combination Skin – Mix 1 tsp it, 1-2 tsp egg white & 1/2 tsp honey.
2. Oily Skin – Mix 1 tsp it with 1 tsp organic argan oil. Apply it to your face and wash it 30 minutes later with warm water.
Where to buy Pearl Powder?
Fabricante: CNCSBIO
Contacto: sales@cosmeticraw.com
Supply: Pearl powder
Certificate: ISO9001/HALA/KOSHER/FDA
MOQ: 25 kg
Condicións de pago: 100% T/T por adiantado (transferencia bancaria)
Condicións de entrega: 3 días despois de recibir o seu pago
Envío: por aire, mar, correo (FedEx, DHL, USPS)










