Aceite MCT Cncsbio de alta calidade por xunto
Nome do produto: MCT Oil
NO CAS: 538-24-9
Especificación: 100% puro natural
Aspecto: líquido incoloro
Certificado: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 L
Fabricante: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
Correo electrónico: sales@cosmeticraw.com
MCT Oil de alta calidade cncsbio atacado Descrición
Que é o aceite MCT?
Un triglicérido de cadea media (MCT) é un triglicérido con dous ou tres ácidos graxos tendo un alifático cola de 6-12 átomos de carbono, é dicir, un ácido graxo de cadea media (MCFA). As fontes de alimentos ricos para a extracción comercial de MCT inclúen aceite de palma e aceite de coco.
Beneficios do aceite mct para a túa pel
O mellor aceite MCT contén ácido láurico. É por iso que é un ingrediente común que se usa para axudar a tratar certas enfermidades e afeccións da pel. As propiedades antimicrobianas fan que sexa ideal para tratar a pel propensa ao acne e a irritación. Orgánico aceite mct tamén pode axudarche a manter un coiro cabeludo máis saudable e combater a caspa causada por fungos.
É o mesmo que o aceite de coco?
triglicéridos de cadea media (MCT) O aceite e o aceite de coco fixéronse máis populares debido á prevalencia da dieta ceto. A principal diferenza entre Aceite MCT e o aceite de coco é iso está feito de ácidos graxos de cadea media, mentres que o aceite de coco está feito de ácidos graxos de cadea media e longa..
Tomalo é bo para a pel?
Contén ácido láurico. É por iso que é un ingrediente común usado para axudar a tratar certas enfermidades e afeccións da pel. As propiedades antimicrobianas fan que sexa ideal para tratar a pel propensa ao acne e a irritación. Tamén pode axudarche a manter un coiro cabeludo máis saudable e combater a caspa causada por fungos.
Contén ácido láurico. É por iso que é un ingrediente común usado para axudar a tratar certas enfermidades e afeccións da pel. As propiedades antimicrobianas fan que sexa ideal para tratar a pel propensa ao acne e a irritación. Tamén pode axudarche a manter un coiro cabeludo máis saudable e combater a caspa causada por fungos.
É bo para o crecemento do cabelo?
É antifúngico2 e pode axudar a aumentar o crecemento do cabelo. Se o teu cabelo está seco, pode darlle brillo e un aspecto saudable.
É antifúngico2 e pode axudar a aumentar o crecemento do cabelo. Se o teu cabelo está seco, pode darlle brillo e un aspecto saudable.











