Meud pùdarrach ferulic acid

Ainm Bathar: Ferulic Acid
Sònrachadh: 99%
CAS: 1135-24-6
Coltas: Pùdar dearg
Teisteanas: iso9001 / Hala / fda / kosher
Moq: 25kg
Neach-saothrachaidh: CNCSBio
WhatsApp: + 86-18729377217
Post-d: sales@cosmeticraw.com

Sùgh pùdar ferulic acid Tuairisgeul

Dè th' ann an searbhag ferulic?Fuasgladh soilleireachaidh retinol aigéad ferulic

Ferulic acid Is e todhar antioxidant a lorgar ann an ceallan planntrais. Bidh luchd-saothrachaidh ga chur ri cuid de thoraidhean cùram craiceann gus cuideachadh le bhith a’ lughdachadh sèid, comharran aosda, agus eadhon tòna a’ chraicinn. Mar as trice bidh eòlaichean den bheachd gu bheil searbhag ferulic na ghrìtheid cùram craiceann sàbhailte.

Cò às a tha e a’ tighinn?

(aigéad 4-hydroxy-3-methoxycinnamic, FA), searbhag hydroxycinnamic a thàinig bho ghrunn shìol, chnothan, duilleagan, agus measan, ann an cruth an-asgaidh a bharrachd air a bhith air a cho-thaobhadh gu covalently le polysaccharides, glycoproteins, polyamines, lignin, agus searbhagan geir hydroxy de bhallachan cealla planntrais.

Dè a nì e airson a 'chraicinn?

Bidh pùdar searbhag ferulic pur a ’cur casg air coltas shoithichean fala ùra fon chraiceann. Bidh nas lugha de veins faicsinneach aig do chraiceann agus nas lugha de deargadh. A 'seargadh agus a' casg spotan dorcha. Bidh e a’ dìon craiceann bho dhath bho bhith a’ nochdadh na grèine no claonadh ginteil airson spotan dorcha.

Luchd-dèanamh pùdar ferulic acid

Ciamar a thèid pùdar ce ferulic acid a sgaoileadh?

Bidh e a 'sgaoileadh ann am propylene glycol, ethoxydiglycol, dimethyl isosorbide, ethanol, no bhodka. Tha e do-sgaoilte ann an uisge aig teòthachd an t-seòmair. Tha e soluble ann an uisge teth (140F / 60C) ach faodaidh e fàs criostalach.

Ciamar a chleachdadh?

Cleachd stuthan leis mar a bhiodh tu mar as trice a 'cleachdadh serum antioxidant. Is e sin ri ràdh, cuir a-steach air d ’aghaidh gu lèir (amhach is làmhan cuideachd, ma tha dragh ort mu bhith a’ fàs nas sine den chraiceann anns na raointean sin). Cleachd sa mhadainn às deidh dhut d ’aghaidh a ghlanadh.

A bheil e seasmhach ann an uisge?

Tha e air a chleachdadh gu farsaing ann an cùram craiceann agus toraidhean cosmaigeach air a chuingealachadh leis tha e bochd so-thuigsinn agus seasmhachd. Chan eil e gu math solubhail ann an uisge (so-thuaslaichte a-steach pH alcaileach a-mhàin).

Luchd-saothrachaidh pùdar searbhag ferulic pur

A bheil e a’ gealachadh a’ chraicinn?

Tha grunn bhuannachdan aige don chraiceann, a’ toirt a-steach antiwrinkle, antipigmentation no craiceann gealachadh/a' lasadh, ana-caitheamh (photoaging / photoprotection air a thoirt a-steach), anti-inflammatory, antityrosinase, anticollagenase, agus antimicrobial.

Dè a tha ann an cunnart bho searbhag ferulic airson craiceann?

Ann an cùisean ainneamh, dh’ fhaodadh làimhseachadh leis irioslachd tlàth agus/no deargadh adhbhrachadh, a bharrachd air tachas fhèin. Mus cuir thu toradh anns a bheil searbhag ferulic ris a’ chleachdadh cùram craiceann agad, tha sinn a’ moladh gun dèan thu deuchainn fulangas craiceann.

Am faodar a chleachdadh a h-uile latha?

Tha e air a chleachdadh a h-uile latha mar phàirt den chleachdadh cùram craiceann agad sa mhadainn. Gus na buannachdan searbhag ferulic fhaighinn, thathas a ’moladh foirmlean anns a bheil an tàthchuid seo a chuir an sàs gus radicals an-asgaidh a tha fosgailte don chraiceann tron ​​​​latha a neodachadh.

Factaraidh pùdar ferulic acid

Toraidhean co-cheangailte

Iarr cuòt

Tha sinn a 'coimhead air adhart ri ath-sgrùdadh a dhèanamh air an fhiosrachadh iarrtas agad agus bidh sinn ann an conaltradh riut taobh a-staigh 24 uairean!