Gleulan Glyceeryl Glucoside airson a reic

Ainm Bathar: Glyceryl glucoside
Sònrachadh: 98%
CAS: 22160-26-5/100402-60-6
Coltas: Pùdar Geal
Teisteanas: iso9001 / Hala / fda / kosher
Moq: 25kg
Neach-saothrachaidh: CNCSBio
WhatsApp: + 86-18729377217
Post-d: sales@cosmeticraw.com

Glyceryl Glucoside airson a reic Tuairisgeul

Dè a th 'ann an glyceryl glucoside?
Tha e (GG, α-d-glucosyglycerol) na derivative glycerol nàdarra a lorgar ann an deochan alcol. O chionn ghoirid chaidh GG a chleachdadh mar roghainn eile airson glycerol ann am bathar cosmaigeach.

Cò às a tha e air a dhèanamh?
Tha caprylyl / capryl glucoside air a thoirt gu buil le bhith ag ath-bhualadh glùcois bho arbhar leis an alcol capric alcol geir, a gheibhear bho chnò-chnò agus / no ola pailme.

Dè tha cleachdadh glyceryl glucoside?
Bidh e ag obair mar mholacile dìon cuideam, a ’brosnachadh agus a’ neartachadh gnìomhan cealla planntrais, a ’cur casg air call uisge agus a’ leigeil leotha seasamh an aghaidh agus a bhith beò ann an àrainneachdan cruaidh. Tha glyceryl glucoside air a chleachdadh ann an cungaidhean maise mar àidseant cumhachdach an-aghaidh aois agus brosnachaidh cealla.

Margaidh glyceryl glucoside

Dè an diofar eadar decyl glucoside agus capryl glucoside?
Is e seo an toradh a gheibhear le bhith a’ co-chòrdadh deoch làidir caprylic le glucose. Is e decyl glucoside an toradh a gheibhear bho cho-chòrdadh alcol decyl le glucose.

Dè am pH a th’ ann glyceryl glucoside?
Feartan toraidh: leaghan dath aotrom le luach pH anns an raon de 4-7.
Solubility: Soluble ann an uisge.

Tha glyceryl Glucoside math airson craiceann?
Tha e a’ tabhann buannachdan leithid: – A 'toirt seachad uisgeachadh èifeachdach le bhith a' tarraing agus a 'ceangal taiseachd dhan chraiceann, a' cuideachadh le bhith ga chumail fliuch agus tais. – A’ toirt taic do ghnìomh bacaidh nàdarra a’ chraicinn, a’ cur casg air call uisge agus a’ leasachadh a chomas air taiseachd a chumail.

A bheil e sàbhailte?
Tha e na thàthchuid sàbhailte nuair a thèid a chleachdadh suas gu dùmhlachdan 0.5-2%.

Cia mheud a chleachdadh?
Cleachdadh air a mholadh: 0.1 - 15%.

Toraidhean co-cheangailte

Iarr cuòt

Tha sinn a 'coimhead air adhart ri ath-sgrùdadh a dhèanamh air an fhiosrachadh iarrtas agad agus bidh sinn ann an conaltradh riut taobh a-staigh 24 uairean!