Praghas stoc mórdhíola púdar dé-ocsaíde tíotáiniam

Ainm Táirge: Púdar dé-ocsaíde tíotáiniam
Sonraíocht: 98%
ACAS: 1317-70-0
Dealramh: Púdar buí donn
Teastas: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25kg
Monaróir: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
Ríomhphost: sales@cosmeticraw.com

Praghas stoc mórdhíola púdar dé-ocsaíde tíotáiniam Cur síos

Cad é púdar dé-ocsaíde tíotáiniam?Monarcha praghsanna púdar dé-ocsaíde tíotáiniam

Púdar dé-ocsaíde tíotáiniam nana a bhaintear as mianraí a tharlaíonn go nádúrtha. Uaireanta dá ngairtear TiO2, tíotáiniam bán nó CI 77891, tá sé in úsáid le blianta fada i réimse táirgí éagsúla lena n-áirítear cógaisíocht agus cosmaidí.

An bhfuil dé-ocsaíd tíotáiniam go maith le haghaidh whitening craicinn?
Dé-ocsaíde tíotáiniam ní Éadromaíonn craiceann sa chiall traidisiúnta a bhaint melanin. Féadann sé cuma beagán bán nó teimhneach a thabhairt don chraiceann, rud a fhágann gur lú an chuma a bhíonn ar mhaolaigh nó ton craiceann míchothrom.

Cad é an leas a bhaint as púdar dé-ocsaíde tíotáiniam?
Taobh amuigh de ghrianscéithe, is comhábhar coitianta é dé-ocsaíd tíotáiniam freisin i dtáirgí cosmaideacha mar bhunsraitheanna, uachtair BB agus púdair. Cuidíonn a chuid airíonna a léiríonn solas leis an gcraiceann a ghealú, cuma na lochtanna a laghdú agus bailchríoch réidh níos cothroime a sholáthar.

grianscéithe púdar dé-ocsaíde tíotáiniam

An bhfuil dé-ocsaíd tíotáiniam sábháilte ar do chraiceann?
Ní théann dé-ocsaíde tíotáiniam trí chraiceann sláintiúil agus ní chuireann sé aon riosca áitiúil ná sistéamach do shláinte an duine mar gheall ar nochtadh don chraiceann.

Táirgí Gaolmhara

Iarr Athfhriotail

táimid ag tnúth le d'fhaisnéis iarratais a athbhreithniú agus beimid i dteagmháil leat laistigh de 24 uair an chloig!