Púdar Asiaticoside mórdhíola
Ainm Táirge: Púdar Asiaticoside
CAS.NO: 16830-15-2
Sonraíocht: 98%
Dealramh: Púdar Bán
Teastas: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25kg
Monaróir: CNCSBIO
Déan teagmháil le: sales@cosmeticraw.com
Whatsapp: +86-18729377217
Cur síos ar phúdar Asiaticoside mórdhíola
Cad a úsáidtear asiaticoside dó?
Is maith le comhábhair cúram craicinn asiatachoside cabhrú chun tacú leis an bhacainn taise craiceann. Is féidir an comhábhar laoch seo a fháil i moisturiers, serums agus uachtair. Trí úsáid a bhaint as gnáthamh cúram craicinn saibhrithe asiaticoside mar an raon Cicaplast, is féidir le do bhacainn taise craiceann a neartú chun cabhrú le híogaireacht a laghdú.
Sliocht luibhe asiatachoside Is triterpene é púdar a fhaightear i Centella a thaispeánann gníomhaíochtaí frith-athlastacha, neuroprotective, feabhsaithe cognaíocha, antipyretic, antioxidative, pro-angiogenic, antiancer chemotherapeutic, agus chemopreventive. Coscaíonn sé melanogenesis trí cheangal DNA a laghdú trí MITF; mar thoradh air sin, úsáidtear é ó am go chéile i gcóireálacha whitening craiceann. Cothaíonn sé apoptosis, méadaíonn sé gníomhachtú caspase 3, laghdaítear scaoileadh TNF-α agus IL-1β, agus seachnaíonn sé forbairt siadaí agus méid i múnlaí ainmhithe ailse chíche. I múnlaí ainmhithe ischemia cheirbreach / reperfusion, feabhsaíonn sé easnaimh chuimhne agus foghlama agus laghdaítear leibhéil IL-6, TNF-α, agus IL-1β. Laghdaíonn sé athlasadh agus fiabhras de bharr LPS, cuireann sé gníomhaíocht myeloperoxidase faoi chois, agus méadaíonn sé gníomhaíocht heme oxygenase 1 (HO-1) in vivo. Tacaíonn an cumaisc seo freisin le gníomhaíocht cneasaithe créachta, ag méadú imirce cille, ceangaltán, agus fás in vitro.
Tá Asiaticoside ar cheann de na comhábhair ghníomhacha a bhaintear as an luibh traidisiúnta Centella Asiatica. Tá stair fhada feidhm ag Centella Asiatica i míochaine traidisiúnta na Síne. Mar luibh nádúrtha, úsáidtear é go forleathan chun créachta craiceann, dónna agus galair chraiceann eile a chóireáil. Le blianta beaga anuas, tá Centella Asiatica agus a chomhábhar gníomhach, asiaticoside, tar éis éirí coitianta i dtáirgí cúram craicinn mar gheall ar a n-airíonna suntasacha frith-athlastacha, deisiúcháin agus frithocsaídeacha, go háirithe i gcraiceann frith-athlastach agus soothing.
Tá a chomhábhair triterpene aonair sé, madecassoside, aigéad Áiseach agus madecassic, léirithe iarratais suntasacha i gcóireáil dermatoses agus loit chraicinn ar nós excoriations, gortuithe sruthán, scars cutaneous (ciorruithe hipertróf agus scars keloid), eachma.











