بهترین خلوص 99.5٪ تری استین برای فروش

نام محصول: تری استین
مشخصات: 99%
CAS: 102-76-1
شکل ظاهری: مایع بی رنگ
گواهی: ISO9001/HALA/FDA/KOSHER
MOQ: 25 کیلوگرم
سازنده: CNCSBIO
ایمیل: sales@cosmeticraw.com

بهترین خلوص 99.5% تری استین برای فروش توضیحات

تری استین چیست؟فواید تری استین را
سه تایی ترکیب آلی با فرمول C3H5(OCOCH3)3 است. به عنوان تری گلیسیرید، تریستر گلیسرول با اسید استیک طبقه بندی می شود. این مایع بی رنگ، چسبناک و بی بو با نقطه جوش بالا و نقطه ذوب پایین است.
چیست تری استین در مراقبت از پوست?
تری استین به دلیل فواید متنوعی که دارد به طور گسترده در لوازم آرایشی استفاده می شود. به عنوان یک نرم کننده، به مرطوب شدن و نرم شدن پوست کمک می کند و بافت و صافی آن را بهبود می بخشد. همچنین به عنوان یک حلال عمل می کند و به حل شدن مواد فعال و افزایش ثبات کلی فرمولاسیون های آرایشی کمک می کند. هیچ استاندارد ثابتی برای استفاده توصیه شده از تری استین در مرطوب‌کننده‌های آرایشی وجود ندارد، زیرا استفاده از آن بسته به نوع محصول خاص، نیازهای مرطوب‌کننده و هم افزایی سایر مواد متفاوت خواهد بود.
1. عوامل موثر بر استفاده
نوع محصول: در لوسیون ها و کرم ها، معمولاً محتوای بالاتر (مانند 10-5٪) برای ایجاد اثرات مرطوب کنندگی خوب مورد نیاز است.
نیازهای مرطوب کننده: برای محصولاتی که روی پوست خشک یا در محیط های خشک استفاده می شوند، ممکن است نیاز به افزایش مناسب داشته باشد.
سایر ترکیبات: هم افزایی با سایر مواد مرطوب کننده (مانند گلیسیرین، اسید هیالورونیک و غیره) نیز بر استفاده از آن تأثیر می گذارد.
2. محدوده استفاده توصیه شده
در لوازم آرایشی، مصرف تری استین معمولاً بین 0.1 تا 10 درصد است. استفاده خاص باید با توجه به ویژگی های محصول و هدف استفاده تنظیم شود.
3. اقدامات احتیاطی ایمنی
استفاده از تری استین در لوازم آرایشی بی خطر است، اما استفاده بیش از حد ممکن است باعث افزایش احساس چربی روی پوست شود. بنابراین توصیه می شود مقدار آن را با توجه به نیاز محصول و تاثیر مصرف تنظیم کنید.
تری استین استفاده می کند
تری استین برای چه مواردی استفاده می شود؟
بیش از 75 سال است که برای طیف وسیعی از مصارف، از جمله بیوسید آرایشی (اغلب به عنوان قارچ‌کش)، نرم‌کننده، حلال در فرمول‌های آرایشی، افزودنی‌های غذایی (به عنوان طعم‌دهنده و کمک‌کننده)، و به‌عنوان چسبنده برای مواد قابل احتراق در پیشرانه‌های موشک جامد استفاده می‌شود. قرص ها در صنعت داروسازی، تری استین به طور گسترده ای به عنوان یک عامل ضد قارچ و به عنوان یک نرم کننده برای تولید کپسول ها و پوشش های کپسول استفاده می شود.
1. اثر هیگروسکوپیتری استین می تواند رطوبت محیط را جذب کند و یک لایه مرطوب کننده نازک روی سطح پوست ایجاد کند تا از از دست رفتن رطوبت جلوگیری کند.
2. هیدراتاسیونتری استین در ترکیب با عوامل مرطوب کننده طبیعی پوست (مانند گلیسرول)، رطوبت پوست را افزایش داده و پوست را مرطوب تر می کند.
3. نرمیتری استین به عنوان یک حلال به سایر مواد مرطوب کننده کمک می کند تا بهتر به پوست نفوذ کرده و اثرات مرطوب کنندگی خود را اعمال کنند.
تری استین از طریق مکانیسم های متعددی مانند جذب رطوبت، هیدراتاسیون و افزایش نفوذ، اثرات مرطوب کنندگی موثری برای لوازم آرایشی ایجاد می کند.
آیا تری استین نگهدارنده است؟
تری استین به حل و رقیق شدن مواد کمک می کند و یک فرمول ثابت ایجاد می کند. به عنوان یک ماده نگهدارنده به افزایش عمر مفید محصول کمک می کند و از رشد مواد ناخواسته در محصول جلوگیری می کند.
تری استین در ویتامین ها چیست؟
سه تایی (C9H14O6)، همچنین به عنوان گلیسریل تری استات شناخته می شود، یک ماده کمکی دارویی است که در ساخت کپسول ها و قرص ها استفاده می شود و به عنوان مرطوب کننده، نرم کننده و حلال استفاده می شود. این یک مایع است و توسط FDA به عنوان یک افزودنی غذایی تایید شده است.
چرا تری استین برای شما مضر است؟
مکمل تری استین باعث تحریک چشم شده است اما آسیبی ندیده است. تری استین جهش زا نبود. اگرچه هیچ داده سمیت تولید مثلی و رشدی در دسترس نبود، تری استین به سرعت به گلیسرول و اسید استیک متابولیزه شد و این مواد شیمیایی سموم رشدی نبودند.
عوارض جانبی تری استین چیست؟
بسیاری از افرادی که از این محصول استفاده می کنند عوارض جانبی جدی ندارند. اگر عوارض جانبی جدی دارید، فوراً به پزشک خود اطلاع دهید، از جمله: تغییرات روانی/خلقتی (مانند گیجی، توهم)، زنگ زدن در گوش، مشکل در ادرار کردن، تغییرات بینایی (مانند تاری/دوبینی).

محصولات مرتبط

درخواست نقل قول

ما مشتاقانه منتظر بررسی اطلاعات درخواست شما هستیم و طی 24 ساعت با شما در تماس خواهیم بود!