پودر پلی گلوتامیک اسید عمده فروشی
نام محصول: پلی گلوتامیک اسید
CAS.NO: 25513-46-6
مشخصات: 70w-200w da
ظاهر: پودر سفید
گواهی: ISO9001/HALA/FDA/KOSHER
MOQ: 25 کیلوگرم
سازنده: CNCSBIO
تماس: sales@cosmeticraw.com
WhatsApp: +86-18729377217
پودر پلی گلوتامیک اسید عمده فروشی توضیحات
پودر پلی گلوتامیک اسید (PGA) یا پلی گلوتامات سدیم، یک مرطوب کننده و مرطوب کننده قوی است که می تواند رطوبت را جذب کرده و آن را در خود ببندد. این ماده از گروهی از مولکول های اسید گلوتامیک، که نوعی اسید آمینه هستند، تشکیل شده است. علاوه بر خاصیت حفظ رطوبت، تولید چندین عامل مرطوب کننده را نیز افزایش می دهد و ظاهری جوان تر به پوست می بخشد.
پودر پلی گلوتامیک اسید (PGA) در مراقبت از پوست
حفظ رطوبت در فرمولاسیون های مراقبت از پوست را افزایش می دهد. مناسب برای طیف وسیعی از محصولات آرایشی با هدف بهبود آبرسانی پوست. پتانسیل در صنایع مختلف از جمله غذا، دارو، کشاورزی و تصفیه آب را ارائه می دهد. پودر پلی گلوتامیک اسید (PGA) وزنهای مولکولی مختلفی را ارائه میکند که هر کدام نقشهای مشخصی در مراقبت از پوست دارند. PGA با وزن مولکولی حدود 5k Da، نفوذ و جذب آسان پوست را تضمین می کند، در حالی که PGA-Oligo به طور موثر با رادیکال های آزاد مبارزه می کند، پیری نور را ترمیم می کند و پوست را جوان می کند.










