Azido feruliko hautsa ontziratua

Produktuaren izena: azido ferulikoa
Zehaztapena:% 99
CAS: 1135-24-6
Itxura: hauts gorria
Ziurtagiria: ISO9001 / HALA / FDA / KOSHER
Moq: 25kg
Fabrikatzailea: CNCSBIO
Whatsapp: + 86-18729377217
Posta elektronikoa: sales@cosmeticraw.com

Azido feruliko hautsa ontziratua Deskribapena

Zer da azido ferulikoa?Azido feruliko erretinol distiratzaile disoluzioa

Azido ferulikoa landare-zeluletan aurkitzen den konposatu antioxidatzailea da. Fabrikatzaileek larruazala zaintzeko zenbait produkturi gehitzen diete hantura, zahartzearen zantzuak eta baita azalaren tonua murrizten laguntzeko. Adituek, oro har, azido ferulikoa larruazala zaintzeko osagai segurutzat jotzen dute.

Zertatik eratorria da?

(Azido 4-hidroxi-3-metoxicinamikoa, FA), hainbat hazi, fruitu lehor, hosto eta fruituetatik eratorritako azido hidroxizinamikoa, forma librean dago eta landare-zelulen hormetako polisakarido, glikoprotein, poliamin, lignina eta gantz hidroxi-azidoekin kobalenteki konjokatuta dago.

Zer egiten du azalarentzat?

Azido feruliko hauts hutsak azalaren azpian odol-hodi berriak agertzea eragozten du. Zure larruazala zainak ikusgarri gutxiago eta gorritasun gutxiago izango ditu. Lausotzea eta orban ilunak saihestea. Azala babesten du eguzkiaren esposiziotik edo puntu ilunetarako joera genetikotik.

Azido feruliko hauts fabrikatzaileak

Nola disolbatu ce azido feruliko hautsa?

Propilenglikol, etoxidiglikol, dimetil isosorbide, etanol edo vodkan disolbatzen da. Uretan disolbaezina da giro-tenperaturan. Ur beroan disolbagarria da (140F/60C) baina kristalizatu egin daiteke.

Nola erabili?

Erabili produktuak harekin normalean serum antioxidatzaile bat erabiliko zenukeen bezala. Hau da, aplikatu aurpegi osoan (lepoan eta eskuetan ere, eremu horietan azala zahartzeaz arduratzen bazaizu). Erabili goizean aurpegia garbitu ondoren.

Egonkorra al da uretan?

Aplikazio zabala da larruazala zaintzeko eta produktu kosmetikoetan mugatua izan da disolbagarritasun eta egonkortasun eskasa da. Uretan gutxi disolbagarria da (disolbagarria pH alkalinoa soilik).

Azido feruliko hauts purua fabrikatzaileak

Azala zuritzen al du?

Onura anitz ditu larruazalerako, besteak beste, zimurrak, pigmentazioaren aurkakoak edo azala zuritzea/argitzea, zahartzearen aurkakoa (fotozahartzea/fotobabesa barne), antiinflamatorioa, antitirosinasa, antikolagenasa eta mikrobioen aurkakoa.

Zein da azido ferulikoaren arriskua azalarentzat?

Kasu bakanetan, tratamendu batek narritadura eta/edo gorritasuna arina eragin dezake, baita azkura ere. Azido ferulikoa duen produktu bat zure larruazala zaintzeko errutinara gehitu aurretik, larruazaleko tolerantzia-proba bat egitea gomendatzen dugu.

Egunero erabil al daiteke?

Egunero erabiltzen da zure larruazala zaintzeko errutinaren zati gisa. Azido feruliko onurarik handiena lortzeko, osagai hau duten formulak aplikatzea gomendatzen da egunean zehar azalak jasaten dituen erradikal askeak neutralizatzeko.

Azido feruliko hauts fabrika

Lotutako produktuak

Eskatu aurrekontua

Espero dugu zure eskaera informazioa berrikustea eta zurekin harremanetan jarriko gara 24 orduko epean!