Handizkako peonia hazi olioa
Produktuaren izena: Peonia hazi olioa
Zehaztapena: 0 natural hutsa
CAS: 223747-88-4
Itxura: likido horia
Ziurtagiria: ISO9001 / HALA / FDA / KOSHER
Moq: 25kg
Fabrikatzailea: CNCSBIO
Whatsapp: + 86-18729377217
Posta elektronikoa: sales@cosmeticraw.com
Handizkako peonia hazi olioa Deskribapena
Natura osoa Peony Seed Olioa (PSO) Paeonia suffruticosa Andr-en hazietatik sortutako landare-olio berri bat da. Ikerketa honek PSOren profil kimikoari eta antioxidatzaileen jarduerei buruzko ikerketa orokorra egitea du helburu, baliabide elikagai berri honen garapen eta erabilera arrazoizkoetarako.
Zer usaina du peonia olioak?
Peonia lurrin-olioa lore goxo eta astunagoa da, kutsu belusetsua duena. Oparoa eta krematsua.
Zertarako erabiltzen da peonia hazi olioa?
Lasaigarria eta erromantikoa da. Itzul dezakezun usain bat da, baina ezberdina da. Natura guztiari buruz entzuten ari bazara Peony Seed Olioa orain aspaldi pasa da. Mendeetan zehar, belar erremedio gisa erabili izan da hilekoaren kalanbreak eta gibeleko gaixotasunak tratatzeko eta orain kosmetikan gozatzen dugu batez ere.
Da peonia extract larruazalerako ona?
Peonia larruazaleko zainketak larruazala modu askotan mesede egiten dio eta frogatu da UV kaltetutako zeluletan babes-efektuak dituela, erradikal askeen kalteak eta puntu ilunen garapen potentziala gutxitzen laguntzen duela.
Peonia larruazaleko zainketak larruazala modu askotan mesede egiten dio eta frogatu da UV kaltetutako zeluletan babes-efektuak dituela, erradikal askeen kalteak eta puntu ilunen garapen potentziala gutxitzen laguntzen duela.
Erabili al dezaket Peony Seed Olioa nire aurpegian?
Peonia zelula-estraktua bereziki gomendagarria den osagai aktiboa da larruazal koipetsua eta akatsak izateko joera duen larruazalerako. Gure nahaste botaniko arazgarrian dago. Gaueko serum honek larruazala garbitzen laguntzen du extract botanikoen sebo erregulatzaile eta antiinflamatorioei esker.











